Statement komadi u novoj kampanji hrvatskog brenda KLISAB

klisab

Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, dizajneri koji stoje iza domaćeg dizajnerskog brenda KLISAB, predstavili su novu kampanju koja prati njihovu kolekciju ‘Raze to Raise’. Pred objektivom Petre Mrše, s kojom KLISAB već dulje surađuje, našlo se pet poznatih hrvatskih manekenki.

Samom kampanjom naglasak je stavljen na pet statement komada kolekcije: kombinezone, kožnate balonere i jakne, jakne od brušene kože te torbe i komade s plisiranim elementima. Ženstvena samouvjerenost, bez romantike i patetike, a u isto vrijeme bez frustracije i agresije – sinonimi su komada predstavljenih u kolekciji.

klisab3

Snimanje kampanje odvijalo se u impresivnom Francuskom paviljonu čiji je monumentalni prostor odigrao ulogu šestog modela u kampanji te se odlično uklopio u viziju tima koji je zajedničkom sinergijom stvarao ovu priču. Modeli koji su sudjelovali u kampanji su Magdalena G., Karmela L., Lucija B., Anamarija C. i Mimi K.R. iz agencije Talia Model. Za kosu je zaslužna Branka Trohar za salon Boye by BB, dok make up potpisuje Petra Sever uz asistenciju Nine Pejnović.

klisab7

klisab2

klisab6

klisab5

klisab4

klisab8

Foto: Petra Mrša

0