Nova kolekcija nakita hrvatskog brenda Lana and Love

Nova kolekcija nakita hrvatskog
brenda Lana and Love

Lana-and-Love-9

Nakon što je svojom prvom kolekcijom osvojila sve zaljubljenice u minimalizam, dizajnerica nakita i osnivačica branda Lana and LoveLana Klipa nastavlja očaravati novom kolekcijom. Kako je od samog početka prsten sa simbolom zvijezde i biserom zbog svoje traženosti postao zaštitni znak branda, Lana je odlučila ljubiteljicama decentnog nakita ponovno ponuditi omiljeni simbol kojem je ovaj put posvetila čitavu novu kolekciju i nadjenula joj naziv Orion, prema zviježđu koje krije tajnu nastanka svih zvijezda i svjetova.

Lana-and-Love-1

Nova kolekcija nakita Lana and Love

Zviježđe Orion često je opisivano kao najsjajnije zviježđe čime se savršeno uklapa u priču koja inspirira ovu dizajnericu. Njena vječna inspiracija je jednostavna i decentna žena s dozom tajanstvenosti, no njena tajanstvenost ne sakriva njen unutarnji sjaj, već ga suprotno dodatno ističe poput sjaja zvijezde na noćnom nebu. Upravo takva žena je i manekenka Lidija Lešić, čija se jednostavnost idealno poklapa s minimalističkim nakitom. Kako je Lana pokrenula svoj brand iz vlastite potrebe za nealergenim materijalima po prihvatljivim cijenama i ovu kolekciju odlikuje uporaba srebra, zlata, poludragog kamenja i kristala, a dodatak kolekciji bit će i prestižni ohridski biseri kojima svojevremeno nije odoljela ni engleska kraljica Elizabeta.

Lana-and-Love-4

Kvalitetu nakita prepoznale su žene diljem Europe, čak i izvan nje, što nije čudno jer je sav nakit produkt ručnog rada, a način izrade koji polazi od čiste sirovine do gotovog proizvoda bit će uskoro vidljiv i u videima na web stranici branda. Kako ni jači spol ne bi bio lišen kvalitetnog i lijepog nakita, Lana and Love priprema proizvode i za njih, kako je sama dizajnerica i najavila prethodnom kolekcijom. Za muškarce koji cijene minimalizam bit će u ponudi narukvice koje će poput i ženskih modela biti nosive u svim prilikama.

Lana-and-Love-8

Pored nove kolekcije, novitet koji se veže uz ovaj brand je i web shop dostupan na www.lanaandlove.hr na kojem, od kako je otvoren, količina interesa ne prestaje iznenađivati. Osim na web stranici, ovaj nakit možete vidjeti putem Facebook stranice i Instagram profila, gdje ćete se sigurno zaljubiti u novu kolekciju.

Lana and Love

Model: Lidija Lešić

Šminka: Marko Tolić

Kosa: Salon Teuta

Nokti: Josipa Beauty&Pro Salon

Fotograf: Marko Petrović

Učitati još
Zatvori