Massimo Dutti fanovi došli su na svoje: Nova kolekcija puna je komada koji će se nositi godinama
Massimo Dutti fanovi došli su na svoje: Nova kolekcija puna je komada koji će se nositi godinama

Massimo Dutti fanovi došli su na svoje: Nova kolekcija puna je komada koji će se nositi godinama

Bezvremenska elegancija stilski je potpis brenda Massimo Dutti koji i u novoj kolekciji niže same hitove koje ćemo s veseljem nositi iz sezone u sezonu.

Klasični komadi koji nemaju rok trajanja okosnica su garderobe koju možemo nazvati bezvremenskom, a kojoj kad tad počnu težiti sve žene kako bi bile sigurne da će kad otvore ormar vidjeti kvalitetu.

Nova kolekcija Massimo Dutti neće vas razočarati.

Nova kolekcija Massimo Dutti stvorena je za fanove klasičnog stila

Bijele košulje, muške košulje na prugice, bež baloner, kaput od vune i fini džemperi spadaju na taj nivo elegancije, baš poput traperica čiji kroj nije podložan trendovima te modnih detalja koji će i nakon nekoliko godina izgledati kao da su tek kupljeni.

Španjolski brend koji svojim pročišćenim siluetama oduševljava od 1985. godine u startu je bio rezerviran samo za muškarce, no već s prvom ženskom kolekcijom 1995. godine, osvojio je i žensku publiku.

Specijaliziran za izradu proizvoda od kašmira i vune, Massimo Dutti uspješno spaja najfinije materijale i stručnu izradu s relativno prihvatljivim cijenama, zbog čega ga žene odane klasičnom stilu jednostavno obožavaju.

Nova kolekcija kao stvorena je za sve koji modu gledaju kao igru na duge staze.

Ako ste krenuli u potragu za blejzerom uz koji ćete na svakom poslovnom sastanku izgledati poslovno, no glamurozno ili za hlačama koje će vas spasiti u jutrima kad ne znate što odjenuti, web trgovina Massimo Dutti prava je destinacija za vas.

 

Klasično ne znači dosadno

Ako često razmišljate o kapsulnoj garderobi no grozite se ideje da ormar ispunite bijelim košuljama i crnim hlačama, ne brinite, klasično ne mora značiti dosadno.

Bezvremenski komad za vas može biti kvalitetna crna minica s prorezima, Mary Jane balerinke, bež baloner s akcentima narančaste boje ili interesantne klompe od kože, koje ćete nositi uz svoje omiljene traperice.

Odjeća je ionako tu da naglasi vašu osobnost i laska vašoj figuri.

Učitati još
Zatvori