Francuski brend sunčanih naočala IZIPIZI predstavio novu kolekciju pod nazivom Daydream
Francuski brend sunčanih naočala IZIPIZI predstavio novu kolekciju pod nazivom Daydream

Francuski brend sunčanih naočala IZIPIZI predstavio novu kolekciju pod nazivom Daydream

Sanjarenje, fenomen poznat i pod sintagmom tok svijesti trenutak je u kojem se odvajamo od trenutnih, vanjskih zadataka i dopustimo pažnji da skrene u osobniji, unutarnji smjer. Ovaj fenomen je čest u svakodnevnom životu ljudi, što pokazuje opsežna studija u kojoj su ispitanici u prosjeku čak 47% svog budnog vremena potrošili na sanjarenje.

Jelena Veljača i Lena

I baš kao u snu, nova IZIPIZI Daydream kolekcija proljeće-ljeto 2023. vodi vas u svijet u kojem mašta vlada. Svjetlost i boja dobivaju jednu sasvim novu dimenziju, onu između sna i jave.

Domenica
Lidija Lešić
Lovro Juraga

Nova kolekcija Daydream, predstavljena je u zagrebačkoj galeriji Šira, prvoj galeriji Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, a prisustvovali su brojni poklonici ovog kultnog francuskog brenda poput Jelene Veljače, Ive Šarić, Domenice Žuvele, Mare Bratoš, Mie Matić, Ivane Pirizović, Lidije Lešić, Frana Maškovića i brojnih drugih.

Iva Šarić
Ivana Pirizović
Rita Rumora

IZIPIZI Daydream kolekcija proljeće-ljeto 2023. donosi nam 5 novih boja: fluidna prozirnost i gradijentne leće modela Quiet Green koje prelaze iz intenzivno zelene u pastelno zelenu, doprinose osjećaju nekad živahnog, a nekad mirnog prirodnog svijeta u kojem bismo rado ostali sanjati. Model Violet Dawn u nježnoj boji jorgovana stvara duboko umirujući osjećaj. Gradijentne leće prelaze iz tamnoljubičaste u suptilno ljubičastu, a sjajni završetak okvira doprinosi atmosferi iz snova.

Ivana Vukušić
Miach
Mia Matić

Duboka, voštana i obavijajuća tekstura Glossy Ivory okvira bestežinskom se gustoćom svjetla i oblaka “poigrava” našim umom efektima ogledala i sjajnim završnim obradama. Leće modela Glossy Ivory prelaze iz toplo smeđe u sunčano žutu. Izbliza je zaista nemoguće razaznati krase li model Glossy Ivory vedro plavo nebo ili mekani, pamučni oblaci, gradijentne leće prenose nas iz duboko plave u azurnu boju, a bogata, začinjena i živahna Spicy Clove nijansa podsjetnik je da i imaginarno treba nešto nesvakidašnje. Malo začina nikada nije na odmet. To je uostalom karakter, zar ne?

U novoj, sanjivoj IZIPIZI Daydream kolekciji pronaći ćete naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj koje će vas na najljepši način odvesti u zemlju snova, mašte…

Mateja Sučević
Luna Valas

Pustite mašti da zavlada i vidite kamo će vas odvesti. Otvorite oči. San počinje.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori