Nova ekskluzivna kolekcija brenda Hippy Garden

Jasnom vizijom, na posve sofisticiran i moderan način, Hippy Garden je stvorio moćnu ikonu, nazvaši je „Marquise Maestoso“. Dizajnerica Đurđica Vorkapić autorskim pristupom naglasila je romantičan moment, dodavši ženstvenim modelima već poznat prednacrt Hippy Garden žene.

Hippy-Garden11

Granice su tu da bi se srušile, a danas ništa tako dobro ne reflektira slobodu duha, okrenutost kreativnoj i umjetničkoj sklonosti kao profinjena elegancija, ženstvenost i mističnost. Brend Hippy Garden ovom couture kolekcijom, bez kompromisa u umjetničkom ili zanatskom dijelu, ostaje vjeran svom izričaju. Elitističkim pristupom slavi senzualnost, modeli prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku, dok su tkanine bogatih tekstura s naglašenim volumenom u baznim crnim tonovima besprijekorno ukomponirani s čistim kristalima i metalnim gravurama.

Hippy-Garden10

Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom. Upravo zato, ovaj domaći brand već 15 godina kontinuiranim kvalitetnim i pomno dizajnerski osmišljenim radom ostvaruje izuzetne rezultate.

Hippy-Garden7

Hippy-Garden5

Hippy-Garden3

Hippy-Garden2

0