Prvi donosimo pogled na novu bridal kolekciju Mihana Momose – izgleda savršeno
Prvi donosimo pogled na novu bridal kolekciju Mihana Momose – izgleda savršeno

Prvi donosimo pogled na novu bridal kolekciju Mihana Momose – izgleda savršeno

Pronalaženje prave ljubavi u suvremeno vrijeme čini se kao izazov. Ubrzani životni stil, pritisak da se prilagodimo društvenim očekivanjima i utjecaj tehnologije i društvenih mreža otežavaju izgradnju smislenih odnosa s drugima. Ipak, želja za trajnim i iskrenim vezama ostaje urezana u naš DNK i iako izazovna, ostvaruje se.

Mihano Momosa Bridal kolekcija

U kontekstu Mihano Momosa Bridal kolekcije, zapravo shvaćamo što znači obvezati se sebi i vlastitim vrijednostima, ali i drugom biću. Kolekcija odražava suvremeni, individualistički pristup ljubavi i povezanosti, a fokus je na izgradnji partnerskog odnosa koji je autentičan za obje strane. Uvažavajući ovakav pristup, Mihano Momosa nudi novu perspektivu iz koje promatra značaj pronalaženja prave ljubavi u modernom okruženju.

Ad Infinitum

Centralna tema kolekcije je “ad infinitum”, latinski zauvijek. Mihano Momosa pokušava otkriti što današnjem društvu znači „zauvijek“, posebice u kontekstu ljubavi i predanosti. Mi vidimo obećanje braka kao obećanje koje dajemo sami sebi, da ćemo ostati vjerni vlastitim vrijednostima i da ćemo prihvatiti i sebe i druge kakvi istinski jesmo.

Kolekcija se sastoji od odijela modernih krojeva i odvažnih haljina koje odražavaju osjećaj za stil i individualnost žene. Dizajn je elegantan i profinjen, uz dozu razigranosti koja daje dodatni šarm.

Kolekcija inspirirana ljubavlju i predanošću

Nova Bridal kolekcija je izraz posvećenosti koju Mihano Momosa ima u dizajniranju garderobe koja je ne samo lijepa već nosi i značenje. Zadržavajući fokus na istraživanju značaja ljubavi i predanosti, Mihano Momosa još jednom dokazuje da je više od modnog brenda, Mihano Momosa je brend koji osnažuje i inspirira žene.

 Creative director: Mihailo Anušić

Photograhy: Mihailo Anušić, Adem Grljević

Model: Irene Lenzi, Next Models Milan

Makeup: Mr Daniel

Učitati još
Zatvori