Nosi se boja konjaka

Nosi se boja konjaka

Ako ste uvjereni kako će i ova jesen i zima proteći u znaku zagasitih i možda monotonih boja, dojam će vam definitivno promijeniti nijanse koje će ove sezone biti ultimativni hit. Već smo vam pisali o tome kako će mint zelena obilježiti prijelazne dane, a tu su i vibrantna crvena, žuta u svim nijansama i raskošni tonovi dragog kamenja.

Boja konjaka je i dalje hit

A što kažete na boju konjaka? I na njenu popularnost možete svakako računati ove sezone. Ova izuzetno sofisticirana boja isprva je dominirala modnim dodacima od meke ili brušene, ali u svakom slučaju fine kože. I dalje izgleda odlično u kombinaciji s asesoarima, ali sada boju konjaka viđamo i na odjeći  – kožnim jaknama, satenskim hlačama i lepršavim haljinama. Par prijedloga kako ju nositi ove sezone, pronađite u nastavku.

Znate li s kojim bojama u vašoj garderobi kombinirati boju konjaka? Za početak predlažemo duboke tonove plave, a osjećate li se odvažnije, uparite boju konjaka s metalik efektima. Svoj savršeni spoj komadi  boji konjak pronaći će u svim nijansama trapera, cvjetnom i prugastom uzorku (ili onom točkastom) i omiljenim basic komadima u neutralnim bojma.

Objavu dijeli Adenorah (@adenorah)

Učitati još
Zatvori