Već je nastao hype oko ovih Nike tenisica boje lososa

Već je nastao hype oko ovih Nike
tenisica boje lososa

Najnovija Nike kolekcija pod imenom Chrome Blush je, sudeći po reakcijama, već pun pogodak. Lansirana je polovicom srpnja na globalnoj razini (Journal.hr je prisustvovao launchu u Budimpešti) i otada se najbolji komadi u svim tonovima ružičaste ne prestaju pojavljivati na listama najpoželjnijih.

Danas je došao red na tenisice. Iako su makeover u nježnim nijansama dobila čak 43 klasična poznata sportska modela, Nike Presto Fly možda je privukao najviše pažnje.

Nike Presto Fly

Ovaj je model u svom originalnom Air Presto izdanju predstavljen uoči Olimpijskih igara u Sydneyu 2000. godine. Tada se reklamirao kao “T-shirt za vaša stopala” i u fokusu mu je, umjesto tehnološki naprednih svojstava za sportaše, bila udobnost. Nike Presto je postao preteča brojnim budućim linijama kojima je cilj bilo trčanje i sportske aktivnosti učiniti što prirodnijim za nogu.

Mrežasta tenisica dopušta stopalu da diše, a novi model Presto Fly se razlikuje od klasika po uklanjanju sistema vezica skrivenih mekanom plastikom već se one nježno naziru ispod mrežice. Maksimalnu udobnost daje mu mekani Air potplat, a posebnu privlačnost može zahvaliti svojoj boji. Red Stardust označava boju lososa, uvjerljivo najpopularniju, no dostupan je u sveukupno 6 boja od kojih se također ističe vrlo nježna kremasto ružičasta Cobblestone ako preferirate neupadljive nijanse.

Nike Presto Fly

Red Stardust, Nike

Tenisice pronađite na službenoj Nike stranici i odmah ih možete i naručiti jer ove modele brend dostavlja u Hrvatsku. Isto tako, na raspolaganju za razgledavanje i shopping je i cijela Chrome Blush kolekcija. Probajte odoljeti!

Nike

Cobblestone, Nike

Foto: Nike, Titolo

Preporuka

Zatvori