Elegantne natikače: jedini par cipela koji trebate ovog ljeta

Elegantne natikače: jedini par cipela
koji trebate ovog ljeta

Ljeto je unijelo brojne promjene unutar naših ormara. Lepršave haljine i lagani kombinezoni, kratke hlače i laneni komadi ispunili su police. Jednaku prozračnost ljeto svake godine unosi i unutar naših kolekcija cipela povratkom dobrih, starih natikača. Nakon proljeća provedenog u omiljenim tenisicama i balerinkama, za ljetnih dana unutar ležernih, poslovnih i večernjih kombinacija nerijetko ih zamjenjuju jednostavne natikače. Izrazito udobni, ali ne i najelegantniji Birkenstock i Adilette modeli oni su koji nam prvi padaju napamet. Ipak, u posljednjih nekoliko sezona poznati brendovi svojim su ljetnim kolekcijama dodali elegantnu verziju tog jednostavnog i svestranog klasika.

ELEGANTNE NATIKAČE: SAVRŠENI LJETNI IZBOR

Sportske modele zamijenili su modeli sličnih linija unutar kojih su novi materijali luksuznijeg izgleda unijeli dašak elegancije. Nova sezona, uz uvijek prisutnu mekanu kožu u neutralnim bojama, kao trendi izbore istaknula je brušenu kožu, sjajni saten i grubu tkaninu. Njihove zanimljeve teksutre spojile su se s pastelnim i jarkim it bojama, dok su one u netralnim nijansama ukrasili izvezeni detalji i našivene perle. Natikače su u svakom od novih izdanja postale istovremeno udoban i elegantan izbor unutar ljetne garderobe.

Nekad rezervirane za plažu i ležernu šetnju, spoj natikača i najnovijih trendova danas ih je učinio savršenim parom za svaku kombinaciju. Klasičnom ravnom modelu dodajte potpeticu od tek nekoliko centimetara i obične natikače transformiraju se u par cipela primjeren i za formalnija okruženja i svečanije prigode.

Za plažu i posao, ležerne kombinacije i malu bijelu haljinu, u nastavku vam kao inspiraciju donosimo odlične street style kombinacije s elegantnim natikačma kao savršenim modnim dodatkom.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori