Najslađa pletena torba u obliku školjke

Najslađa pletena torba u obliku školjke

Pletene torbe istaknule su se kao najšarmantniji modni detalj sezone koji donosi duh francuske rivijere i neopterećenu eleganciju Jane Birkin, it djevojke šezdesetih godina. Od košarice kakvu je nosila Jane, velikih cekera, praktičnog ruksaka do malih torbica u popularnim oblicima sezone poput okrugle torbice brenda Bembien. U jednostavnim dnevnim kombinacijama s ljetnim basic komadima ili u spoju s prozračnom ljetnom haljinom, pletene torbe u svim svojim oblicima savršeni su ljetni dodatak svakoj kombinaciji.

NAJSLAĐA PLETENA TORBA SEZONE

Popularnost pletenih torbi potvrdile su i kolekcije dizajnerskih i high street brendova unutar gotovo svake od kojih se nalazi barem jedno izdanje pletene torbe. I dok će veliki ceker, ruksak ili prostrana verzija Birkin košarice biti savršen trendi izbor za dane ispunjene obavezama i brojnim stvarima koje moramo imati nadohvat ruke, u kolekciji online shopa Asos najslađa pletena torba sezone bit će vaš omiljeni izbor za ležerne i bezbrižne dane. Na godišnjem odmoru ili za dnevno i večernje vikend izdanje, Asos ima najslađu među pletenim torbama. U obliku školjke i s jednostavnim svijetlim pletivom s crnom unutrašnjosti i tankim, dugim lancem, Asos pletena torba unosi dašak ljeta i dragulj iz mora ravno u vašu garderobu.

Kao spoj najnovijeg trenda iz svijeta modnih dodataka, klasičnog morskog motiva i jednostavnosti boje i detalja, Asos pletena torba u obliku školjke savršeni je dodatak vašoj kolekciji ne samo za aktualnu sezonu, već i za svako sljedeće ljeto u koje će unositi svevremenski mediteranski šarm unutar prozračnih ljetnih kombinacija.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Asos

Učitati još
Zatvori