Najženstveniji kupaći kostimi za ovo ljeto

Najženstveniji kupaći
kostimi za ovo ljeto

Sjećate li se haljina spuštenih ramena čije su rubove prošlog ljeta krasili raskošni volani i viđali smo ih doslovno posvuda? Ovog ljeta tu istu ulogu ‘must have’ komada preuzet će kupaći kostimi koji također otkrivaju pogled na ramena, bilo da su skroz otvoreni i s volanima ili je riječ o kroju na jedno rame.

Ovaj tip kupaćih kostima uvjerljivo je najženstveniji i u novoj sezoni popularnost će dijeliti s drugim trendi opcijama, poput ‘bralette’ badića, onih u ‘nude’ bojama ili jednodijelnih. I dok na njih tek trebamo pričekati u high street ponudi, uz izuzetak Topshopa koji ima nekoliko cool modela, poznati brendovi specijalizirani za kupaće kostime već na veliko prodaju badiće otkrivenih ramena.

Topshop

Topshop

Pri tome sa svojom ponudom prednjače Lisa Marie Fernandez, Zimmermann, Marysia i nekolicina drugih. Crni kupaći na jedno rame ili s porubom ukrašenim volanima, bezvremenska je opcija koju ćete rado nositi godinama, a želite li neki veći modni trenutak ostvariti sa svojim kupaćim kostimom, onda birajte ovaj stil badića u nekoj jarkoj boji, primjerice crvenoj, ili s veselim printom.

Zimmermann

Zimmermann

Tory Burch

Tory Burch

Lisa Marie Fernandez

Lisa Marie Fernandez

@Karla Colletto

Karla Colletto

Topshop

Topshop

VIX

VIX

Zimmermann

Zimmermann

Marysia

Marysia

Ted Baker

Ted Baker

Lisa Marie Fernandez

Lisa Marie Fernandez

Učitati još
Zatvori