Najljepše ravne cipele u špic

mango

Jedan od najpopularnijih modela – ravne cipele u špic, pokazale su se kao ultimativan komad za proljeće/ljeto 2017. Otvorene, poluotvorene, kožne, platnene ili metalik, njihove verzije su beskonačne, te na tržištu toliko raznovrsne, da svaka žena može odabrati primjerak u svom stilu. Sve započinje s klasikom, crnim cipelama, onima u bijeloj boji ili u neutralnim nijansama, no ravne cipele u špic mogu biti itekako upečatljive i raskošne.

wethepeoplestyle

Jedni od poželjnijih modela su oni s mašnom i isto tako potpuno minimalistički, s V-cutom u crnoj boji. Svjetle nijanse jako su atraktivne, no možda najnosivije u posebnim prilikama, dok su one metalik ili s ukrasima komad koji će birati žene veselijeg osobnog stila. Naglasak je na njihovoj multifunkcionalnosti i tome što se mogu kombinirati uz apsolutno sve odjevne predmete, od poslovnih do elegantnih pa i svečanih haljina.

Ovog proljeća i ljeta odaberite idealan model za sebe i svaku dnevnu ili večernju kombinaciju učinite da izgleda opušteno i više ‘chic’. Najljepši modeli čekaju vas u galeriji:

Galerija:

0