Najbolji komadi koje možete uhvatiti na Mango sniženju
Najbolji komadi koje možete uhvatiti na Mango sniženju

Najbolji komadi koje možete
uhvatiti na Mango sniženju

Iako nam se čini da su ljetna sniženja tek završila, već nas čekaju međusezonska sniženja. Novi razlog za shopping nalazi se u omiljenim Mango trgovinama. U fokusu međusezonskog Mango sniženja odjevni su komadi i modni dodaci za novu sezonu.

Početak listopada idealan za jesenski shopping

Uz već klasične T-shirt i traperice, na Mango sniženju se našao velik izbor komada za prijelazno razdoblje kojima ćete začiniti svaki look. Stoga se početak listopada čini kao savršeno vrijeme za prvi jesenski shopping. Na sniženim cijenama tako možete uhvatiti komade koje možete kombinirati uz poslovni look, ali i kao ležernije dnevne kombinacije.

Jesenski favoriti

Mango i ove sezone u svojoj ponudi ima velik izbor chic komada i dodataka. Stoga smo sigurni da ćete pronaći one ključne modele koji vam još uvijek nedostaju. Nas su najviše oduševili pleteni komadi poput džempera i haljina, kao i traper jakne te prošivene jakne, a idealan su izbor za kišne jesenske dane.

Naše favorite izdvojili smo u nastavku, a sve što je Mango pripremio za mid-season sniženje možete otkriti u najbližoj Mango trgovini i u njihovom online shopu.

Učitati još
Zatvori