Najbolji komadi koje u Zari već sada možete pronaći na sniženju
Najbolji komadi koje u Zari već sada možete pronaći na sniženju

Najbolji komadi koje u Zari već sada
možete pronaći na sniženju

Obožavamo sniženja pa nas je posebno razveselio što za velike popusta ipak nećemo morati čekati kraj prosinca. Naime, Zara se pobrinula da nas na ovaj kišan dan razveseli informacijom o tome kako sjajne komade već sada možemo nabaviti po sniženim cijenama.

Rubrika ‘Special prices’ otkrila nam je kako je ovaj popularni high street brend snizio niz odjevnih komada i modnih dodataka. Mi smo za vas izdvojili najbolje komade kojima možete upotpuniti vlastitu kolekciju.

zara
zara
zara

Tako će se među našim prijedlozima naći i oni koji će oduševiti one koji kupnji novih komada pristupaju racionalno. Riječ je prvenstveno o različitim modelima hlača i traperica koje se mogu kombinirati u različitim prigodama te koje mogu predstavljati sjajnu osnovu i dnevnih i večernjih outfita.

Nadalje, iz Zarine ponude smo izdvojile i blejzer, vestu te košulje po sniženim cijenama. Riječ je o komadima koji će se sjajno uklopiti u svaki poslovni look.

zara

Poseban je gušt uloviti fantastičnu haljinu po sniženoj cijeni, pa smo vođeni ovom mišlju za vas izdvojili naše favorite. Među njima se naravno našla i mala crna haljina, klasik koji nikada neće izaći iz mode.

Može li žena opće imati dosta cipela i torbica? Odgovor dobro znamo, a efektan novi par modnih dodataka možete uloviti već danas.

zara
zara

Na aktualnom sniženju pronašli smo i tri cjelokupna looka koja možete nabaviti po sniženoj cijeni, a iste vam donosimo u nastavku.

zara
zara
zara

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori