Odabrali smo najbolje trapezice

hlacepost

Toplije dane obilježit će modni povratak u 70-godine prošlog stoljeća, a kao ‘it’ komad odjeće nameću se trapez hlače. Trapezice će izdužiti svaku figuru, učiniti je vitkijom, suziti bokove. Čar ovog odjevnog komada je i u tome što žene inače drugačijih konfekcijskih veličina mogu ući u isti broj trapez traperica, naročito ako sadrže elastin. Najtrendi model hlača ove sezone već neko vrijeme nose i poznate fashionistice. Dizajneri i high street brendovi potrudili su se da ovo proljeće provedete u trendi modelima koji će laskati svakoj figuri, a ovisno o građi možete birati između onih nižeg i višeg struka, kao i uske te široke trapez hlače. Odaberite materijal, boju i model koji vam nabolje odgovara.

zarapost

Trapez hlače možemo podijeliti na široke i uske trapez hlače. One široke uske su samo na području struka i bokova i svoj put u širinu započinju odmah ispod linije kukova. Drugi model koji je vjerojatno popularniji među ženama onaj je koji ima uske nogavice sve do koljena i tek zatim se širi u zvono. Pasica je spuštena nešto niže i dobro izgleda uz deblji kožni remen. Ako je vaš favorit boho chic voljet ćete kombinaciju ovih hlača sa uskim majicama, eklektičnim nakitom i pletenicama u kosi. Struk je obično nešto viši i odlično pristaje uz tanki kožni remen. Ovakve hlače vole kombinaciju sa bluzama i košuljama, čak i pomalo prozirnima i veliki statement nakit. Na ovakve vrlo široke nogavice obavezno obucite pete iako će se one možda samo nazirati. Nikako ne možete pogriješiti s crnom bojom, ali s obzirom na proljeće, možda vam je bolja opcija da odaberete neke druge svjetlije tonove. Traper varijante su standardno najpopularnije, a modeli od drugih materijala fashionistice također obožavaju.

Ovaj model hlača možete nositi na bezbroj načina. O ovom trendu, karakterističnom za sedamdesete godine se skeptično pričalo kada je predstavljen na modnim pistama, no izgleda da su celebrityi, odnosno njihovi stilisti, objeručke prihvatili široke jeans nogavice i to nerijetko u kombinaciji s visokim strukom. Moda će narednih mjeseci moda biti nadahnuta hipijevskom erom, trapezice će vladati izlozima dućana, ali i gradskim ulicama. Za vas smo izabrali neke od trendi modela koje možete kupiti već sada:

Foto: Imaxtree

0