Šarmantni životinjski likovi u ulozi nakita

Šarmantni životinjski likovi
u ulozi nakita

nachbijoux

NACH Bijoux, francuski je brend koji su zajednički pokrenule sestre Nadia i Nancy Koch. Riječ je o porculanskom nakitu high-end predznaka, koji je u njihovoj izvedbi zaživio u znaku šarmantnih životinjskih likova.

Za pokretanje brenda, sestre je definitivno potaknuo njihov otac. Christian Koch 30 je godina bio sinonim za vrhunske životinjske minijature od porculana, pa je upravo ovaj materijal, sasvim logično, bio izbor Nadie i Nancy za izradu nakita. Porculan koriste samostalno ili ga kombiniraju s drugim materijalima – pozlatom, kožom, perjem, špagama i mnogim drugima.

nachbijoux2

NACH Bijoux nakit

Svaki komad njihova nakita je unikat. Dolazi potpisan, ručno je rađen i bojan. Svijet NACH Bijouxa je šaren, šarmantan i uvelike u znaku životinjskih likova. Već na prvi pogled moglo bi vas osvojiti prstenje brenda, a tu su i ogrlice, narukvice i naušnice. Leopardi, kakadui, mace i psići, neki su od motiva u znaku kojih dolazi ovaj jedinstveni nakit. U nastavku pogledajte koje sve komade donosi, a više detalja pronađite na stranici brenda.

nachbijoux10

nachbijoux6

nachbijoux4

nachbijoux3

nachbijoux8

nachbijoux5

nachbijoux7

nachbijoux9

nachbijoux11

Foto: NACH Bijoux

Učitati još
Zatvori