Naušnice s pomponima koje nose hrvatski potpis

Naušnice s pomponima koje nose
hrvatski potpis

My Mon Mon

Ljeto je doba koje ne poznaje ozbiljnost, već gradi šarmantnu šarenu sliku raznolikosti. Gumeni rekviziti jarkih boja, fluffy detalji, prozirne torbe i upečatljivi cekeri… Sve nabrojeno gradi sliku o vama i vašem stilu života.

My Mon Mon

Ručno rađeni proizvodi novog hrvatskog brenda My mon mon omogućuju vam završni touch stylinga. Pomponi su nezaobilazan hit i ovih sunčanih dana, a upravo oni glavno su izražajno sredstvo spomenutog brenda. Ideja je nastala spontano, kada su My mon mon djevojke odlučile ring naušnice diferencirati od ostalih na tržištu te im usaditi notu upečatljivosti.

My Mon Mon

My mon mon naušnice, novčanici, rajfovi, cekeri…

Personalizacija proizvoda prema vlastitim modnim afinitetima nikako se ne smije zaboraviti spomenuti. Tako možete naručiti slamnati šešir ili ceker ukrašen šarenim pomponima. Ako pak niste tip za izležavanje na plaži nego tražite utočište ugodne hladovine koktel barova, limited edition serija novčanika od nizanih perlica s otvaračem ručno načinjenim od pompona različitih dimenzija, poludragog kamenja i ohridskih bisera detalj je koji će vas izdvojiti iz mase.

My Mon Mon

Djevojke su mislile i na one dame koje se najviše od svega vole zabavljati uz festivalske zvukove na plažama. Dizajnirale su rajfove nalik mekanim šarenim krunama iz crtića koji će krasiti glave. U ponudi možete pronaći i privjeske za torbu ili ključeve, ukosnice i, kao što smo predhodno spomenuli, naušnice ringove u različitim veličinama i dvije osnovne boje (zlatna i srebrna) s veselim pomponima koje birate prema vlastitom nahođenju!

My Mon Mon

Sve se izrađuje po narudžbi

Potrebno je samo obratiti se My mon mon djevojkama preko Instagrama i Facebooka te naručiti svoj odabir. Za jesen djevojke spremaju nove upgreadane šarmantne modele također s fokusom na čupave i mekane pompone koje ćete također moći naručiti da se izrade upravo prema vašim željama.

My Mon Mon

Foto: My mon mon

Učitati još
Zatvori