Ljetne torbe dizajnerice Mure Pehnec

Ljetne torbe dizajnerice Mure Pehnec

Mura Pehnec torba

Poznata varaždinska dizajnerica Mura Pehnec ovih je dana predstavila suradnju s Lidijom Lešić, hrvatskom manekenkom i lifesyle blogericom, te time najavila novu kolekciju torbi za proljeće/ljeto 2017. 

Prije osam godina Mura je otvorila svoju prvu trgovinu u Varaždinu, a posljednjih šest fokus svog djelovanja usmjerila je k izradi jedinstvenih torba. Svaka je unikatna te se nikad ne izrađuju dvije jednake torbe. Upravo time se Mura afirmirala na hrvatskom tržištu te su baš zbog toga njezine torbe postale prepoznatljive. Svi modeli ručno su rađeni, a za cijeli proces izrade zaslužan je Murin tim, koji nekad, zbog zahtjevnosti i velike količine robe, preuzmu i dugogodišnji suradnici. 

RRV_8254

Kvalitetu i jedinstvenost su posljednjih nekoliko godina prepoznale i brojne poznate Hrvatice, poput Antonije Blaće, Andree Andrassy, Ecije Ojdanić, Ane Begić i mnoge druge.

Suradnja s renomiranim imenima 

Posljednjih dana radila je na novom projektu kojim je predstavila svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2017 u kojoj ćete prvi put vidjeti nove torbe iz radionice Mure Pehnec. Trenutno je u prodaji osam modela, a krase ih jarke, ali i pastelne boje, kontrasti, kvalitetni materijali te unikatnost. 

RRV_8239

U pokretanju ovog uspješnog projekta osim Mure Pehnec sudjelovala je Lidija Lešić kao model za kampanju, ali i osoba zaslužna za styling. Fotografije su djelo Rajne Raguž, bivše misice, a danas renomirane fotografkinje, dok je za šminku zaslužan make up stručnjak Marko Tolić. 

Osim inovativnog dizajna i korištenja vrhunskog materijala, glavna vodilja Murinog poslovanja su cjenovno dostupne torbe svim ljubiteljicama mode te upravo zato u njenom asortimanu svaka žena može pronaći nešto za sebe. 

RRV_8268_2

Osim u trgovini u Varaždinu, u ulici S. S. Kranjčevića 4, te brojnih trgovina diljem Hrvatske, od prošle godine svi modeli dostupni su u njezinoj web trgovini

Za sve ostale novosti i najnovije suradnje pratite Muru Pehnec putem Facebooka i Instagrama.

RRV_8286

RRV_8320

mura

Učitati još
Zatvori