Motorističke čizme koje se nose i ljeti

Motorističke čizme koje se nose i ljeti

Cipele su jedan od omiljenih modnih dodataka mnogih žena. Iako su cipele oduvijek zauzimale važno mjesto unutar svakog ormara, krajem 90-ih Carrie, Samantha, Miranda i Charlotte pokrenule su pravu malu revoluciju. Cipele su postale dokaz modnog statusa, izraz stila i najvažniji komad oko kojeg se krojila svaka kombinacija. Iz godine u godinu, trendovi su se mijenjali, no cipele su, baš kao i nekoliko klasika među njima, uspješno zadržale svoj status unutar ormara. Uz elegantne balerinke i salonke, crne gležnjače zasigurno su osvojile najveći broj ormara.

ČIZME DO GLEŽNJA: KLASIK S POLICE S CIPELAMA

Idealne za ležerne kombinacije, crne gležnjače postale su jedan od onih para iz svake kolekcije na koje smo uvijek mogli računati. I one su se mijenjale iz sezone u sezone. Novi trendi detalji donosili su im uvijek svjež i trendi izgled, zadržavajući njihovu svestranost. Crne gležnjače uvijek su bile dio jesenske i zimske garderobe unutar koje su bile jedan od omiljenih klasika. Ipak, jednostavan redizajn modne kuće Balenciaga pretvorio ih je u ljetni favorit.

BALENCIAGA MODEL KOJI JE OSVOJIO LJETO I INSTAGRAM

Model koji je osvojio ljeto i Instagram su Balenciaga čizme do gležnja u crnoj ili bijeloj kojima zlatni remenčići i istaknuti džon s minimalnom potpeticom daju motoristički pečat. Prorezi s lijeve i desne strane čine ih prozračnijima od klasičnog modela gležnjača i savršenima za tople ljetne dane. Osim u ležernim kombinacijama inspiriranim rock stilom, ove statement čizme svoju će svestranost pokazati u kombinacijama romantičnim ljetnim komadima. Kao savršeni kontrast prozračnim materijalima i nježnim tonovima, Balenciaga čizme dat će cool faktor svakom ljetnom komadu i outfitu.

U kombinaciji s bijelim T-shirtom, traperom i sličnim basic komadima i rokerskim klasicima poput bendovske majice, ali i spojene s romantičnim ljetnim haljinama, u nastvaku vam donosimo nekoliko inspirativnih kombinacija koje će vas potaknuti da omiljeni par crnih gležnjača vratite u svoj ormar prije početka jeseni.

Foto: Instagram, mytheresa.com

Učitati još
Zatvori