Cruise kolekcija splitske dizajnerice Monike Sablić

Cruise kolekcija splitske
dizajnerice Monike Sablić

monika-sablic-cruise-2

Monika Sablić predstavila cruise kolekciju za ljeto 2017.

Nakon što su joj zaštitna lica za kolekcije bile najljepša Europljanka 1993. Fani Čapalija, manekenka Iva Leko, prva pratilja Miss Hrvatske 1997. Iris Rajčić, te ukrajinska glumica, voditeljica, pjevačica i manekenka Ana Sedokova, splitska dizajnerica Monika Sablić stala je pred fotobjektiv poznate umjetnice Biljane Gaurine za svoju mini cruise kolekciju.

monika-sablic-cruise-1

“Nisam imala tremu pozirajući jer Biljana je prava profesionalka, a odlučila sam se ovaj put bit model za moju kolekciju zbog klijentica koje me vole vidjeti u odjeći s mojim potpisom”, kaže Miss Dalmacije 1999. godine.

Monika Sablić

Kolekcija se sastoji od crvene haljine na crne točkice, duge bijele haljine na preklop i čipkastog kratkog kombinezona koji izgleda kao haljinica. Prepoznatljiv Monikin potpis su dodaci u kosi i velike naušnice zlatarne Dvornik.  Ti detalji dali su razigran i dalmatinski štih cijeloj kolekciji što je oduševilo klijentice. Kampanja je snimana u etno selu Gastro Zagora na Klisu, frizuru potpisuje Ivica Šuljak, a make up Madri.

monika-sablic-cruise-3

Učitati još
Zatvori