Neka vas osvoje mokasine s resama

Dominacija boho stila očita je i u modelima cipela koji će krasiti vaša stopala u danima koji dolaze. Sudeći po novim kolekcijama poznatih brendova, mokasine su hit nadolazeće jeseni, a nama su za oko zapele one s resama. Prednost ovakve obuće je u njenoj eleganciji i lakoći kombiniranja, a najbolje izgledaju na poslovnim i ‘unisex’ kombinacijama.

mokasinkepost
Minimalistički odjeveni, posegnite za ovim modelom cipela i podarite si dozu ekstravagancije. Udobne, masivne i napravljene od kvalitetne kože, mokasine su već desetljećima sinonim za klasiku i odvažnost. Detalji čine esenciju svakog dobrog izgleda, a prednji dio cipele ukrašen u stilu sedamdesetih je nešto što neće proći nezapaženo. Ovaj klasičan komad doživio je pravu modnu transformaciju, kako u dizajnu, tako i u uzorcima.

Prednosti mokasina su raznolike, kao prvo, mogu se nositi gotovo cijelu godinu, a kad je u pitanju kombiniranje, pašu uz gotovo sve. Crna, smeđa i siva, u kontrastu s crvenom nijansom bobičastog voća, ključni su elementi ovih modela. Tamne nijanse koje se presijavaju čine uzbudljivu paletu ove stilske teme. Donosimo neke od modela koji će se nositi ove jeseni.

Foto: Imaxtree

0