Kupaći kostimi iz garderoba modnih trendseterica

Dugo, toplo ljeto konačno je stiglo i označilo početak sezone uživanja na suncem okupanim plažama. S povratkom ljetne sezone, vratili su se i naši ljetni modni favoriti među kojima se još jednom istaknuo brend Zimmermann. Poznati australski brend svoju je karijeru izgradio upravo na romantičnim haljinama i kupaćim kostimima i postao sinonim za ljeto u garderobama ljubiteljica romantičnog i ženstvenog stila, ali i najnovijih trendova.

Volani, cvjetni motivi te lagane, prozračne i lepršave teksture, elementi su koji karakteriziraju rad dizajnerica i sestara Nicky i Simone Zimmermann, koji nas svake sezone iznova oduševljava. Iako u svojim ready to wear kolekcijama svake sezone donose puno više od haljina i kupaćih kostima, oni se uvijek nalaze među najpoželjnijim modelima brenda diljem svijeta. Nakon proljeća koji je naglasak stavio na divne Zimmermann haljine, ljeto u središte pozornosti vraća kupaće kostime.

DIVNI ZIMMERMANN KUPAĆI KOSTIMI

Zimmermann kupaći kostimi postali su poznati po svojoj eteričnosti, a tipični materijali u Zimmermann krojevima pokazali su jednu sasvim novu stranu. Brend ih je odlučio ukrasiti volanima, mašnama i čipkom koji svakom modelu donose efektan i ženstven izgled inspiriran trendovima. Svoji i jedinstveni, Zimmermann kupaći kostimi sada su već prepoznatljivi ljetni klasik, a među raskošnim novim modelima, kolekcija za ljeto 2019. donosi i nekoliko bestsellera brenda s pomakom u novim bojama i uzorcima.

Od romantičnih modela koje krase raskošni floralni uzorci i volani do jednostavnosti klasika s trendi pomakom u detaljima, najbolje Zimmermann kupaće kostime možete pronaći u nastavku, a cijelu ponudu istražite na zimmermannwear.com.

Foto: Zimmermann

0