Mint i pistacija – dvije nijanse zelene koje unose osvježenje u svaku garderobu i kombinaciju

@collagevintage

Istovremeno decentne i efektne, nježne nijanse zelene boje nose spoj svježine i svestranog karaktera zbog kojeg ćemo ju birati kao savršeni dodatak našoj garderobi u svakoj sezoni.

Jednostavne za kombiniranje, mint i pistacija nijanse zelene boje koje započinju u hladnim nijansama mint i završavaju u svježim pistacija tonovima s toplim podtonom odlično se slažu s neutralnim bojama, zemljanim, pastelnim i jarkim nijansama zbog čega ih poznate modne kuće, dizajneri i brendovi biraju kao savršeni koloristički izbor za pregršt odličnih odjevnih komada i modnih dodataka. Kao jedan od najpoželjnijih modnih trendova posljednjih sezona, nježne nijanse zelene u ljetnoj, ali i jesenskoj sezoni kojoj se polako približavamo viđat ćemo gdje god se okrenuli –  od high streeta do high end, od ulične modne piste do najglamuroznijih crvenih tepiha.

Mango

Jednostavnost, svježina i elegancija nježnih zelenih tonova obojile su sve od šarmantnih haljina i ženstvenih topova do trapera koje ćemo nositi od jutra do večeri, u ležernim dnevnim i zavodljivim večernjim kombinacijama preko modnih dodataka koji će začiniti svaki, i najjednostavniji, look.

Osim kao jedan od najpoželjnijih ljetnih trendova, mint i pistacija nijanse istaknule su se kao savršeni koloristički izbor za fino pletivo i druge komade koje ćemo nositi tijekom prijelaznog razdoblja, a svoje mjesto pronaći će i unutar jesenske garderobe.

@rockybarnes

U nastavku donosimo izbor najboljih odjevnih komada i modnih dodataka u mint i pistacija nijansama koji će unijeti osvježenje u svaku garderobu, onu ljetnu, ali i onu jesensku.

Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Les Heroines (Net-a-porter)
Miu Miu (Net-a-porter)
Prada (Net-a-porter)
Loewe
Art Dealer (Net-a-porter)
Warehouse (Asos)
Topshop
Topshop
Asos Design
Warehouse (Asos)
Monki (Asos)
Weekday (Asos)
1