Najpristupačniji komadi u Zari koji će začiniti svaki jesenski look

Prve jesenske kolekcije su stigle i otkrile trendove koji će obilježiti sezonu ispred nas. Nakon prozračnog i romantičnog ljeta, jesen nas vraća bogatoj paleti zagasitih boja, raskošnoj teksturi pletiva, kože i baršuna i svim onim omiljenim klasicima s novim, trendi pomakom. Odjevni komadi oni su koji su se, kao i svake sezone, istaknuli u novim kolekcijama i među kojima ćemo pronaći nekoliko komada koji će transformirati našu prošlogodišnju garderobu, no modni dodaci oni su koji će svaku garderobu i kombinaciju učiniti još posebnijom i boljom.

Kao efektan detalj, ali i kao najpristupačniji način da osvježimo svoj ormar i look, modni dodaci uvijek plijene pažnju i zauzimaju važno mjesto među novim trendovima i kolekcijama, što će biti slučaj i u jesenskoj sezoni ispred nas. Najefektnije modne dodatke lako ćemo pronaći na high streetu, a jedan od najpopularnijih high street brendova već je istaknuo nekoliko detalja vrijednih pažnje.

Španjolski high street brend Zara u svojoj jesenskoj kolekciji stavio je fokus na modni detalj koji su mnogi među nama dosad nerijetko preskočili, a koji će u nadolazećoj sezoni osvojiti i najveće skeptike. Nakon nakita i marama kao pristupačnih i efektnih modnih dodataka koje smo birali posljednjih sezona kako bismo svaki look čine boljim, fokus najnovije Zara kolekcije nalazi se na detaljima za kosu.

‘IT’ DETALJ ZA SVAKI JESENSKI LOOK

Detalji za kosu uvijek su bili jedan od malih beauty, ali i modnih trikova jer će istovremeno začiniti i najjednostavnije frizure i odjevne kombinacije. Povratku trenda detalja za kosu imali smo prilike svjedočiti posljednjih nekoliko sezone kada smo sve češće viđali efektne kopče, ukosnice, trake i druge detalje. Ipak, jesen donosi pravu malu renesansu detalja za kosu – ništa nije izostavljeno i previše.

High street brend Zara u svojoj je prvoj jesenskoj kolekciji već ponudio nekoliko odličnih detalja kojima nećete moći odoljeti – od obruča za kosu do ukosnica ukrašenih biserima i draguljima, a vraćaju se čak i scrunchie gumice za kosu, ove sezone u svojem najromantičnijem izdanju od organdija.

ZARA UKRASI ZA KOSU

Pristupačni svima i kada je riječ o stilu, i kada je riječ o dužini kose i kada je riječ o budžetu za jesensku garderobu, ukrasni detalji za kosu modni su trend za koji ćemo ove jeseni objeručke prihvatiti, a one najbolje iz Zarine ponude izdvojili smo u nastavku!

Foto: Zara

0