Prvi ljetni komadi stigli su u Zara ‘Special Prices’ kolekciju i izgledaju odlično

U modni svijet, high street brendovi donijeli su spoj najnovijih modnih trendova i pristupačnih cijena – kombinacija koje je modu približila masama. Nekad rezervirani za ljubitelje dizajnerskih odjevnih komada i modnih dodataka, najpoželjnijih modni trendovi svoj put sada su pronašli do baš svakog ormara. Iz sezonu u sezonu, high street kolekcije bile su sve bolje, a sami brendovi plijenili su sve više pažnje. High street odjevne komade i modne dodatke počeli smo viđati i u kombinacijama modnih trendseterica i celebrity zvijezda, a njihovi su oglasi osvanuli i u Vogueu.

NAJPRISTUPAČNIJI HIGH STREET KOMADI

Nakon prave male revolucije koju je izazvala njihova pojana na modnoj sceni, high street brendovi svake su sezone pronalazili način kako privući novu publiku i proširiti svoju ponudu. Uz porast cijena kojem smo na high street sceni svjedočili posljednjih nekoliko godina te premium kolekcije koje su donijele mali odmak od trendova, ali i pristupačnih cijena, high street brendovi prepoznali su novi prostor za kolekcije koje će nuditi jednostavne odjevne komade i modne dodatke po najnižim cijenama dosad. Iako bitno jeftinije i jednostavnije od klasičnih, a osobito onih premium high street kolekcija, unutar svake special prices kolekcije krije se nekoliko odličnih modela koje se zaista isplati dodati svojoj garderobi.

Najbolje special prices odjevne komade i modne dodatke za ljetnu sezonu ispred nas pronašli smo u ponudi španjolskog high street giganta Zara.

ODLIČNI LJETNI MODELI U ZARA SPECIAL PRICES KOLEKCIJI

High street brend Zara prije nekoliko je sezona svojoj ponudi dodala Special prices liniju čije su kolekcije brzo postale popularne zbog pristupačnih cijena i jednostavnih modela koji su svoje mjesto lako pronalazili u baš svakom ormaru. Nakon proljetne kolekcije koja je donijela nove favorite i trendove te najavila početak raskošne i razigrane tople sezone, poznati španjolski brend sada je predstavio i svoje prve Special prices modele za ljeto.

Prvi odjevni komadi i modni dodaci iz Zara Special prices kolekcije za ljeto vraćaju nas jednostavnosti prozračnih ljetnih favorita. U središtu kolekcije nalaze se zvijezde svake ljetne garderobe, haljine, koje ćemo i ovog ljeta birati za svaku priliku. Uz jednostavne i ženstvene haljine, najpristupačnija Zarina linija među ključnim odjevnim komadima za ljeto istaknula je i šarmantne bluze, lagane hlače širokih nogavica i efektne modne dodatke koji će začiniti svaki ormar i look. Neutralna paleta boja obogaćena je toplim tonovima i cvjetnim uzorcima, dok prve ljetne modele krasi efektni detalji koji svaki od odjevnih komada čine posebnijim i boljim.

Najbolje odjevne komade i modne dodatke za ljeto iz Zara Special prices kolekcije izdvojili smo u nastavku, a sve modele možete pronaći u Zara trgovinama i online shopu.

Foto: Zara

0