Ovo su trenutno najpoželjniji jesenski komadi iz Zare

Prve jesenske kolekcije davno su stigle na police naših omiljenih dućana, a sada, i prije samog početka sezone, već su se iskristalizirali svi jesenski trendovi i najpoželjniji komadi. Među modnim trendovima koji će zavladati novom sezonom nalaze se životinjski i karirani uzorci, nijanse smeđe i boje dragulja, čizme do koljena i pletivo u bezbroj različitih modela, komadi inspirirani romantičnim sedamdesetim godinama prošlog stoljeća i jednostavni klasici u novom, osvježenom izdanju s modernim pomakom.

Još početkom proljeća, na najprestižnijim modnim pistama na svijetu kultne modne kuće i poznati dizajneri predstavili su jesenske trendova. Sada, nekoliko mjeseci nakon i s jesenskim danom na korak od nas, svi trendovi koji će obilježiti sezonu stigli su i na police high street izdanja u jednako efektnim komadima, ali s bitno pristupačnijim cijenama. Jedan od high street brendova na čijim ćemo policama uvijek tražiti one najbolje trendi komade je Zara. S obožavateljicama poput Olivie Palermo i Kate Middleton, španjolski high street brend u posljednjih nekoliko godina postao je jedan od najpopularnijih modnih brendova na svijetu čiji su se najpopularniji komadi nerijetko rasprodali u svim trgovinama i u web shopu.

NAJPOŽELJNIJI ZARA KOMADI ZA JESEN 2018.

Prvi najpoželjniji Zara komadi za jesensku sezonu već su stigli u trgovine i sada je pravo vrijeme za uhvatiti ih u svoju shopping košaricu prije nego se rasprodaju i nestanu. Koji se Zara komadi nalaze na listi najpoželjnijih? Od klasika i basic modela poput kaputa u boji devine dlake, crnih gležnjača i plavih traperica do trendi komada poput modela ukrašenih leopard uzorkom ili imitacijom zmijske kože, čizmama do koljena i mini torbicama na remenu, među najpoželjnijim Zara komadima pronaći ćete baš sve što vam treba za jesensku garderobu.

Pronađite ih u nastavku i u kategoriji Trending now na službenim stranicama Zare.

 

0