Zara ima sve ‘must have’ modele za tople dane ispred nas

Nakon ležernih basic modela koje smo birati za proljetne dane, osvježenje garderobe potražit ćemo u novim modelima i trendovima koji su s prvim ljetnim kolekcijama stigli u modne trgovine. Od noviteta koji se ističu zanimljivim krojevima do modela koje krase trendi boje, uzorci i detalji, Zarina ljetna kolekcija već je donijela sve što možemo poželjeti. Najveći izazov bit će pronaći onih nekoliko najboljih odjevnih komada i modnih dodataka za tople dane ispred nas, no popularni high street brend i na taj je modni izazov ponudio pristupačan i jednostavan odgovor. U Zarinom online shopu možete pronaći izdvojenu kategoriju koja okuplja one najpoželjnije modele vrijedne naše pažnje.

Najpoželjniji Zara modeli sezone

Od high enda do high streeta, nove kolekcije najavile su još jednu raskošnu modnu sezonu ispred nas i donijele pregršt ljetnih noviteta i trendova. Jednu od kolekcija s najraznolikijom ponudom modela ususret proljetnoj sezoni još jednom je predstavio mnogima omiljeni high street brend – Zara. Među stotinama novih modela, baš svatko će pronaći onih nekoliko odjevnih komada i modnih dodataka koji će u trenu osvježiti njegovu garderobu i začiniti proljetne i ljetne kombinacije. Kako pronaći najbolje komade prije nego nestanu sa Zarinih polica? Kategorija must have sve ih je okupila na jednom mjestu.

Među ključnim modelima prema izboru Zare istaknule su se raskošne košulje s puf rukavima, haljine u bijeloj boji i jarkim nijansama, te koordinirani setovi. Uz efektne trendi modeli, među najpoželjnijim modelima za ljeto istaknulo se i nekoliko jednostavnih basic modela s trendi pomakom poput ljubičastih traperica i rebrastih topova.

Uz odjevne komade, Zara must have kategorija donosi naglasak i na ključne modne dodatke. Sandale s tankim remenčićima, trendi torbe inspirirane najpoželjnijim high end modelima, sunčane naočale te nekoliko efektnih komada zlatnog nakita apsolutni su favoriti za ljeto.

Osim što će nam olakšati ljetni shopping u Zarinom online shopu i Zarinim trgovinama, nova kategorija donosi nam korisne smjernice i za shopping u drugim dućanima kada je riječ o najpoželjnijim modelima koji će obilježiti ljetnu sezonu. Otkrijte ih u nastavku i pronađite svoje nove modne favorite!

Foto: Zara

0