Najudobnije tenisice sezone

@shoebedoshops

U povijesti tenisica kultno mjesto imaju Vans modeli nastali prije više od 50 godina, točnije 1966. Jednostavne platnene tenisice vrlo brzo postale su jedan od najpoželjnijih komada u ormaru – na početku su bile rezervirane isključivo za skejtere i surfere, no ubrzo su za njima postali ludi svi te su dobile laskavi epitet must have. Model koji se u povijesti svakako najviše istaknuo je Authentic, prepoznatljiv crni model s bijelim potplatom. Njegova popularnost ne treba čuditi, s obzirom na to kako je riječ o klasiku koji pristaje uz različite odjevne kombinacije, a svakom outfitu daje cool prizvuk.

Još jedan razlog za dodati cool Vansice u kolekciju tenisica

@shoebedoshops

Kao da do sad nije bilo dovoljno razloga za dodati, od milja zvane, Vansice u kolekciju i u njima biti prava street style zvijezda, Vans nam je ponudio još jedan genijalan motiv. Naime, predstavljeni su modeli Vans ComfyCush, a odmah po izlasku, proglašeni su najudobnijim Vans tenisicama ikad! Karakterizira ih novi, mekši jastučić i pjena zbog kojih je korak još lakši i udobniji, a svaka tenisica daje dodatnu podršku stopalu te poboljšava prianjanje i osjećaj stabilnosti.

Ne događa se često da je tenisica udobna, a da pritom izvrsno izgleda te je nosiva u svakodnevnim trendi odjevnim kombinacijama. Ipak, upravo je to slučaj s Vans ComfyCush tenisicama koje će, zahvaljujući tome, postati omiljen izbor ne samo za svakodnevne aktivnosti, već i putovanja te duge šetnje. Poboljšane verzije tenisica često znaju odstupati od svog klasičnog izgleda, no to nije slučaj s Vansicama jer i dalje dolaze u prepoznatljivom ruhu pa se na policama trgovina mogu pronaći standardni modeli Era, Authentic i Slip-On. Najveća razlika skriva se u umetnutim jastučićima te potplatu koji je mekši na dodir, a slojeviti dizajn čini tenisice lakšima i fleksibilnijima. Ipak, to ne narušava izgled tenisice pa će svakom vansoljupcu one postati još draži par zahvaljujući nevjerojatnoj udobnosti koju ComfyCush donosi.

Bez obzira na stil odijevanja, svatko može pronaći model za sebe

@shoebedoshops

Budući da Vansice nose pripadnici različitih stilova, pri osmišljavanju nove kolekcije u Vansu su se vodili i time, pa nova kolekcija donosi cijelu paletu boja. Za klasičare, tu je vječan crni model s kojim nema greške, a svi željni boja i uzoraka, proljetne odjevne kombinacije moći će zaokružiti uzorkom kvadratića ili kombinacijama nekoliko nijansi poput plave, žute, bijele i roza boje. Sezona odmora, druženja u prirodi i dugačkih šetnji je pred nama, a Vans ComfyCush bit će najudobniji i najstylish saveznik.

Nove Vans ComfyCush modele pronaći možete u ShoeBeDo trgovinama.

Foto: Shoebedo, Instagram (@shoebedoshops)


0