Zarin sestrinski brend koji ima bolju proljetnu kolekciju od Zare

High street brend Zara bez sumnje se istaknuo kao najsjajnija zvijezda Inditex grupe i postao jedan od najpopularnijih high street brendova čije komade ćete vidjeti na svakom koraku, ali i u kombinacijama it djevojaka i celebrity zvijezda. Usmjeren prema najnovijim trendovima koji svaku novu Zara kolekciju stavljaju uz bok najpoželjnijih modela s potpisom poznatih modnih kuća, ali s bitno pristupačnijim cijenama – Zara je jedan od high street brendova koji su pokrenuli malu modnu revoluciju i najnovije modne trendove približili širokoj publici.

Uz Zaru, u posljednjih nekoliko godina pažnju plijene i drugi Inditex brendovi – Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho i Massimo Dutti. I dok su mlađe generacije pohrlile u Bershku i Pull & Bear u čijim su se modelima modni trendovi spojili s ležernim karakterom i djevojačkim izgledom, a cosy pidžame i udobno donje rublje svi kupujemo u Oyshu, ljubitelji moderne klasike i elegancije svoje favorite su pronašli na policama Massima Duttija. Iako još uvijek najmanje poznat širokoj publici, Uterqüe je brend iz iste modne obitelji brendova koji polako, ali sigurno i s odličnim kolekcijama osvaja modni svijet i zaslužuje najviše pažnje što je dokazao i novom kolekcijom za proljeće 2019.

ZARIN SESTRINSKI BREND KOJI JE BOLJI OD ZARE

Na samom početku Uterqüe se istaknuo kao Zarin sestrinski brend. Ipak, tek nekoliko kolekcija bilo je dovoljno da se kombinacijom odličnog dizajna i materijala kvalitetnijih od onih koje smo navikli viđati na high streetu, ali još uvijek relativno pristupačnim cijenama istakne na modnoj sceni, osvoji it djevojke i nadraste status Zarinog sestrinskog brenda. Promišljeni dizajn i pomno kurirane kolekcije ono su što Uterqüe zasigurno ističe u high street gomili i tajna koja ih je istaknula kao bolje od onih sa Zarinim potpisom.

JOŠ JEDNA ODLIČNA UTERQÜE KOLEKCIJA

Prepoznatljivi spoj komada inspiriranih popularnim trendovima te posvećenosti dizajnu i detaljima Uterqüe je zadržao i u kolekciji za proljeće koja, iako inspirirana retro estetikom, donosi vrlo modernu interpretaciju vječnih klasika i najpoželjnijih trendi modela. U bitno manje modela od većine high street kolekcija, a s većom posvećenošću dizajnu, izradi, odabiru materijala i svakom detalju, Uterqüe kolekcija za proljetnu sezonu zaslužuje vašu pažnju.

Osim kvalitete, svaki od proljetnih modela s Uterqüe potpisom može se pohvaliti i efektnim izgledom koji donosi moderna reinterpretacija klasičnih krojeva i silueta. Uz pomoć pomaka u samom kroju ili silueti, ali i uz pomoć neočekivanih nijansi te šarmantne, ali moćne estetike retro futurizma, Uterqüe još jednom donosi moderne klasike koji će svoje mjesto pronaći u svakom ormaru, koje zapravo želimo nositi ovog proljeće, a koje istovremeno nećemo vidjeti na baš svakom koraku.

Da li je i koliko aktualna kolekcija najposebnijeg Zarinog sestrinskog brenda bolja od Zarine, prosudite sami u nastavku gdje vas čekaju odlični proljetni Uterqüe modeli.

Foto: Uterqüe

0