Pronašle smo najljepše ‘nude’ balerinke za jesen – super mekane i udobne

Kako vrućine polako popuštaju, a dani postaju sve kraći, svoje omiljene sandale uskoro ćemo zamijeniti zatvorenom obućom u kojoj ćemo provesti jesen. Ponovno ćemo se pouzdati u neke itekako nam poznate modele i stilove, a kada je riječ o svakodnevnoj obući, to će definitivno biti mokasinke i balerinke, idealne za čitav niz prilika u kojima ćemo se naći, od poslovnih do ležernih.

Što definira savršen model balerinki?

Svake jesenske sezone u potrazi smo za tim hit modelom balerinki koji će nas pratiti kroz godinu, a kada kažemo ‘hit’ ne mislimo toliko na trendove, koliko na neke realne faktore, pritom uzimajući u obzir kakav je dizajn balerinki, jesu li napravljene od kvalitetnog materijala u kojem će se noga osjećati udobno i ‘pašu li na sve’, odnosno možemo li ih kombinirati na niz načina. Jedan takav model, koji sve ove značajke spaja u jedno, upravo smo pronašle u webshopu brenda Uterque!

Uterque ‘nude’ balerinke su poželjan model za jesen 2021.

Super elegantne u svojoj jednostavnosti, ove Uterque balerinke u ‘nude’ boji idealan su dodatak jesenskoj garderobi.

Izrađene su od mekane kože i dolaze u neutralnoj nijansi koja će pristajati svim tonovima kože, a poseban akcent i svojevrsna ‘točka na i’ ovom modelu je zlatni lančić koji pada oko gležnja. Ovu nanogvicu je moguće i maknuti i nositi balerinke samostalno.

Chic model balerinki iz Uterquea pronađite ovdje.

Foto: Uterque

0