Tri modela čizama koje možete kupiti ove zime i nositi godinama

Svaka modna sezona u naše ormare donosi nekoliko modnih favorita bez kojih ne možemo zamisliti svakodnevne kombinacije. Uz tople kapute i pletivo, zimska sezona među našim će favoritima i istaknuti jedan nezaobilazan modni dodatak – čizme. Nove kolekcije popularnih modnih brendova te brendova i trgovina posvećenih obući ove su nam sezone donijele pregršt odličnih modela među kojima nije teško pronaći onaj savršeni par čizama ili nekoliko njih. Od klasičnih modela koji će odlično pristajati baš svakoj kombinacija do efektnih čizama s trendi pomakom, izbor je bolji i raskošniji no ikad.

Ipak, tek nekoliko se modela čizama istaknulo kao odabir koji ćete obožavati nositi ove zime, ali i godinama nakon. Koje su najbolje čizme koje možete dodati u svoju garderobu za zimske dane?

Najbolje čizme za zimske dane

U potrazi za najboljim čizmama uvijek tražimo kombinaciju udobnosti, topline, privlačnog dizajna i kvalitete. Savršeni odgovor svake se zime krije u nekoliko svestranih modela s kojima ne možete pogriješiti, a koje u novom, osvježenom izdanju i ove sezone možete pronaći u kolekcijama omiljenih modnih brendova i trgovina s obućom.

Na vrhu liste najboljih čizama nalaze se klasične crne čizme s udobnom potpeticom. Istovremeno elegantne i udobne, ove čizme bit će naš prvi izbor za zimski poslovni look, a zbog jednostavnosti koja ih krasi kada je o kreiranju kombinacija riječ i udobnosti koju im osigurava stabilna block potpetica one će biti naš izbor i u ležernijim kombinacija. I dok će crne čizme s udobnom potpeticom biti savršeni modni dodatak gotovo svakoj zimskoj kombinaciji, za one najhladnije kišne i snježne dane ove ćemo godine odabrati tople buce. Kako bismo unutar svojih zimskih garderoba kreirali savršenu kolekciju čizama za svaku priliku, crnim čizmama s block potpeticom i toplim bucama dodat ćemo visoke čizme do koljena koje će našim omiljenim haljinama i suknjama dati moderan zimski look.

Svaki od ovih modela obožavat ćemo nositi ove zime, ali i godinama nakon zbog čega se u njih isplati investirati i potražiti ih u kolekcijama brendova koji, uz privlačan dizajn, garantiraju udobnost te kvalitetu materijala i izrade. Nekoliko najboljih modela ove sezone za vas smo izdvojili u nastavku!

Crne čizme s udobnom potpeticom

Rodea Nero Giardini crne čizme s udobnom potpeticom zima 2020./2021.
NeroGiardini (Rodea)
Rodea Mascia crne čizme s udobnom potpeticom zima 2020./2021.
Mascia (Rodea)

Tople buce za kišne i snježne dane

Sorel čizme za snijeg zima 2020. 2021.
Sorel (Net-a-porter)
H&M Premium Quality čizme za snijeg zima 2020. 2021.
H&M Premium Quality

Visoke čizme

Uterque čizme za snijeg zima 2020./2021.
Uterque
Massimo Dutti čizme za snijeg zima 2020./2021.
Massimo Dutti

Foto: Instagram, H&M, Massimo Dutti, Rodea, Uterque

0