Od poslovnog looka do ležerne šetnje – ovo je 7 top modela cipela

Od sunčanih dana koje ćemo iskoristiti za duge šetnje do onih kišnih i snježnih tijekom kojih ćemo posegnuti za najtoplijim i vodonepropusnim modnim favoritima, od ležernih kombinacija do elegantnog looka za posao – jesenski i zimski tjedni donose nam najrazličitije vremenske uvjete i prilike. Sve prilike i promjene vremena u naše će garderobe unijeti novi modni izazov. Uz slojevito odijevanje kao najboljih modni trik za svaku jesensku i zimsku kombinaciju, važnu ulogu u kreiranju svakodnevnih kombinacija odigrat će i odabir savršenog para cipela. Koji će se modeli cipela istaknuti kao oni najbolji koje možemo dodati u svoje jesenske i zimske garderobe?

Kada je riječ o jesenskoj i zimskoj sezoni, u svakom modnom favoritu, pa tako i u cipelama, tražimo onaj savršeni spoj funkcionalnog i vizualno privlačnog. U svijetu cipela, odgovor se krije u modelima koji se ističu udobnošću, kvalitetom materijala i izrade te jednostavnim linijama i trendi detaljima. Upravo se takve cipele, čizme, tenisice i kućne papuče nalaze na policama Rodea trgovina.

Savršene cipele za svaku priliku ove sezone

U potragu za najboljim cipelama, naše bake i mame odlazile su u Italiju, a mnogi među nama i sami se tih sjećaju shopping izleta iz djetinjstva. Sada, kvalitetna obuća koja će odgovoriti na sve dnevne izazove i vremenske prilike koje donose jesen i zima nalazi se mnogo bliže. Popularni lanac obuće Rodea u svojim trgovinama okuplja vodeće europske brendove obuće poput brendova Ara, Rieker, IGI&Co, Mjus i Mascia koji uvijek dolaze s garancijom kvalitete materijala i izrade. I dok kvaliteta uvijek ostaje na visokoj razini, modeli se iz sezone u sezone mijenjaju. Osvježeni novim trendovima, jesenski i zimski modeli nekih od najboljih europskih brendova obuće već su stigli u sve Rodea trgovine.

Lanac obuće koji okuplja najbolje europske brendove i ove je sezone pripremio je raskošnu i raznoliku ponudu. Unutar nje, istaknulo se nekoliko ključnih modela cipela uz pomoć kojih ćete stvoriti savršenu kolekciju unutar vlastite garderobe i biti sigurni da imate savršeni par za svaku priliku ove sezone.

Među jesenskim i zimskim top modelima ističu se elegantne cipele s ugodnom block potpeticom koje su uvijek odličan izbor kada su nepredvidljivi radni dani u pitanju. U cipele s block potpeticom, u svoje ćemo poslovne garderobe dodati i visoke čizme s block potpeticom kao savršeni model za najhladnije zimske dane.

I dok ćemo kada je riječ o elegantnim kombinacijama uvijek birati jednostavnost crne boje i eleganciju klasičnih modela, ležernije dnevne kombinacije s trendi pomakom zaokružit ćemo smeđim gležnjačama, dok ćemo za večernji look posegnuti za trendi gležnjačama na vezanje u metalik nijansama.

Ako baš poput nas, sunčane jesenske i zimske dane volite provodite na otvorenom, par trendi tenisica i gumene čizme bit će nezaobilazni dodatak vašem jesenskom i zimskog ormaru. Osim što ćemo ih nositi u prirodi, nosit ćemo ih na gradskim ulicama – i dok će tenisice dati dozu ležernosti jesenskom looku, vodonepropusne čizme bit će odličan izbor za sve kišne i snježne dane.

Uz sve modele cipela koje ćemo ove jeseni i zime nositi svaki puta kada izađemo iz naših domova, jedan model bit će rezerviran za sve one slobodne trenutke provedene kod kuće – naravno riječ je o kućnim papučama. Za jesenske i zimske dane tražit ćemo tople i kvalitetne papuče, a kao favorit će se istaknuti poluotvoreni modeli koje lako možete obuti i izuti.

7 top modela s Rodea polica

S Rodeom uvijek možete računati na kvalitetu i udobnost, a kako biste uvijek bili sigurni i da ste odabrali savršeni model cipela za svoj nogu i stil, u svakoj Rodea trgovini očekuje vas educirano i iskusno prodajno osoblje u potpunosti posvećena kupcu te zahvaljujući manjem formatu prodavaonica uvijek je na raspolaganju.

Kao dodatnu pomoć za sljedeći shopping u Rodei, u nastavku vam donosimo pregled sedam top modela za sve prilike koje donosi sezona jesen/zima 2020., a cijelu ponudu istražite u najbližoj Rodea trgovini te na rodea.hr.

Za elegantne poslovne kombinacije

Rodea Marko cipele jesen zima 2020.
Mascia

Za svakodnevne kombinacije s trendi pomakom

Rodea Mjus čizme jesen zima 2020.
Mjus

Za najhladnije dane

Rodea Rieker čizme jesen zima 2020.
Rieker

Za efektan večernji look

Rodea Ara čizme jesen zima 2020.
Ara

Za sve kišne i snježne dane

Rodea Ma-Cri čizme jesen zima 2020.
Ma-Cri

Za duge jesenske šetnje

Rodea igi&Co tenisice jesen zima 2020.
igi&CO

Za sve slobodne trenutke provedene kod kuće

Alberola

Sve modele možete pronaći u najbližoj Rodea trgovini i na rodea.hr, a sve novosti i noviteta pratite i na Rodea Instagram profilu i Facebook stranici.

Foto: Pexels, Rodea

0