4 trenda u svijetu nakita koja svakodnevno viđamo na Instagramu

Trendovi u svijetu modnih dodataka stalno se mijenjaju i evolviraju, ali jedna stvar ostaje ista, nakit je uvijek jedan od glavnih elementa koji će vam upotpuniti svaki outfit. Ove godine možemo vidjeti kako se trend 90-ih vraća u svakom modnom aspektu, pa tako i u aspektu modnih dodataka. Samim time, keramičko prstenje u raznim bojama, charm nakit, šareni nakit i nakit s pozitivnim motivima vraćaju se u modu i možemo ih vidjeti na svim it djevojkama.

Keramičko prstenje

Keramičko prstenje najpopularnije je kod nešto mlađe generacije. Obzirom da najčešće dolazi u neonskim bojama možemo reći kako je definitvno statement nakit ove godine. Obzirom da je toliko popularan kod mlađe generacije dolazi i u nježnijim pastelnim nijansama za sve one koji nisu spremni okitit se neonskim bojama. Osim što se prstenje ističe bojom, važan aspekt je i oblik. Naime, keramički prsteni dolaze u raznim oblicima, inspiraciju za it nakit možete pronaći niže.

Charm nakit

Nakit ukrašen s određenim privjeskom oduvijek je popularan, no zaigrani simboli vraćaju čar ovom trendu. Najnoviji trend charm nakita jest vraćanje u prošlost, odnosno osjećaj nostalgije koji nakit budi. Tako su trenutno najpopularniji motivi charm nakita leptiri, djeteline, odnosno cvijeće te životinje.

Nakit u duginim bojama

Dugine boje kod modnih dodataka nisu strana pojava, no ovaj trend nadovezuje se na trend keramičkih prstenova u boji. Obzirom da je ove godine cijeli svijet poludio za šarmantnim prstenjem koji dolazi u neonskim bojama on se vrlo dobro integrirao u svaki aspekt nakita. Tako dugine boje možemo pronaći na ogrlicama, prstenju, naušnicama i narukvicama.

Nakit s pozitivnim motivima

Ove godine osim što je nakit nostalgičan sa sobom nosi i pozitivu. Nakit s pozitivnim motivima postaje sve popularniji. Najčešći primjer je prstenje s smile uzorkom. Samim time, ukoliko se odlučite za nakit s pozitivnim uzorkom, sigurni smo da će vam uljepšati dan.

Foto: Instagram

0