Fokus na: 5 trendi haljine koje ćemo nositi u 2022.

Svaka nova godina, donosi nove modele trendove i it modele u kojima tražimo osvježenje. Osim potrage za novim trendovima i modelima koji će se savršeno uklopiti u naš ormar i stil, svake godine tražimo i one koji će se unutar našeg ormara zadržati duže od trajanja jedne sezone i koji će naše garderobe, osim osvježenja, unijeti i jednostavnost kada je stvaranje svakodnevnih kombinacija u pitanju.

I u 2022. godini, haljine će se istaknuti u središtu modnih trendova i kolekcija omiljenih modnih brendova. Kao savršeni izbor za baš svaku priliku, od ležernih kava preko poslovnih sastanaka do večernjih prilika, haljina ove godine dolazi u bezbroj različitih izdanja. I dok će neki od modela odgovoriti tek na jedan od izazova unutar nove garderobe za novu godinu, drugi će biti izbor s kojim ne možete pogriješiti bez obzira na priliku.

U ležernim kombinacijama, kao dio poslovnog outfita ili u večernjem izdanju s dodatkom statement detalja, u nastavku donosimo Fokus na pet trendi modela haljina koje ćemo ove godine birati za dnevne i večernje prilike.

Trendi haljine za 2022.

U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, haljine će suvereno vladati modnom scenom i našim ormarima. Kao ženstveni favorit za sve prve dane istaknut će se haljine od finog pletiva koje donose savršeni spoj topline i elegancije. Uz haljine od pletiva, kao trendi model u kojem ćemo pronaći kako savršeni dnevni, tako i odličan večernji izbor istaknut će se haljine od satena.

Uz klasične ženstvene krojeve s modernim pomakom u izboru materijala, najljepše nove haljine dolaze i u nekoliko jednako neodoljivih izbora kada je o samim krojevima riječ – za sve ljubiteljice klasičnog stila modne kuće i brendovi donose malu crnu haljinu u novim modelima, dok će ljubitelji trendova i eklektičnog stila posegnuti za efektnim voluminoznim modelima. Dozu osvježenja u svaki će ormar unijeti haljine u odvažnim bojama. Nosit ćemo modele u vibrantnim jarkim bojama, ali i u efektnim uzorcima koji spajaju nekoliko hit nijansi.

Pregled najpoželjnijih modela haljina za 2022. godinu donosimo u nastavku, a, osim u kolekcijama poznatih modnih kuća i dizajnera, svaki od ovih modela lako ćete pronaći i u bitno pristupačnijem high street izdanju.

Fokus na: pulover haljine

Gabriela Hearst
Proenza Schouler
H&M

Fokus na: odvažne boje

Jason Wu
Tove
Stine Goya

Fokus na: naglasak na volumen

3.1. Phillip Lim
Cecilie Bahnsen
Stine Goya

Fokus na: haljine od satena

Emilia Wickstead
Nanushka
Zara

Fokus na: novo izdanje male crne haljine

Victoria Beckham
Zeynep Arcay
& Other Stories

Foto: Instagram, & Other Stories, H&M, Net-a-porter, Stine Goya, Zara

1