Trendi haljine do 300 kuna koje ćemo nositi od jutra do večeri

@wethepeoplestyle

Iako su proljeće i ljeto daleko iza nas, haljine su se i ove sezone našle u središtu modnih trendova i kolekcija omiljenih modnih brendova. Kao savršeni izbor za baš svaku priliku, od ležernih kava preko poslovnih sastanaka do blagdanskih tuluma, haljina ove sezone dolazi u bezbroj različitih izdanja. I dok će neki od modela odgovoriti tek na jedan od izazova unutar sezonske garderobe, drugi će biti izbor s kojim ne možete pogriješiti bez obzira na priliku.

U spoju s ravnim gležnjačama, oversized pletivom i toplom parkom, u kombinaciji s klasičnim kaputom i elegantnim čizmama s potpeticom kao dio poslovnog outfita ili u večernjem izdanju s dodatkom statement detalja i crvenog ruža, u nastavku otkrivamo gdje pronaći haljine koje ćete ove sezone birati za dnevne i večernje prilike.

@florencefordamoy

Haljine za baš svaku priliku ove zime

U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, ženstvene haljine će suvereno vladati modnom scenom ove zime. Kao ženstveni favorit za sve hladnije jesenske i zimske dane istaknut će se haljine od finog tankog pletiva koje donose savršeni spoj topline i elegancije. U ormare će se brzo vratiti i modeli na preklop te košulja-haljine u kojima ćemo pronaći kako savršeni dnevni, tako i odličan večernji izbor.

Uz klasične ženstvene krojeve s modernim pomakom, najpopularnije haljine za jesensku i zimsku sezonu donose i nekoliko jednako neodoljivih kolorističkih izbora – za sve ljubitelje minimalnog stila modne kuće i brendovi donose malu crnu haljinu u novom, još boljem i modernijem izdanju, dok će ljubitelji trendova i eklektičnog stila posegnuti za efektnim modelima ukrašenim ljupkim cvjetnim ili trendi životinjskim uzorcima.

Za savršenu haljinu koju ćete nositi od jutra do večeri ove sezone ne morate izdvojiti puno – najbolje modele do 300 kuna izdvojili smo u nastavku.

ZARA

MANGO

H&M

RESERVED

STRADIVARIUS

Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Stradivarius, Zara

2