Prve trendi najlonke koje ćemo nositi ove jeseni i zime

U jesenskoj i zimskoj sezoni, haljine i suknje će biti savršeni izbor za svakodnevne kombinacije s dozom romantike, za klasičan poslovni look, ali i za večernje ili svečane kombinacije. Bez obzira na priliku i model haljine ili suknje koji ćete za nju odabrati, najlonke bit će savršeni modni dodatak baš svakoj ženstvenoj kombinaciji s haljinom ili suknjom u glavnoj ulozi.

Trendi najlonke za jesenske i zimske kombinacije

Prvi hladni jesenski dani označili su početak sezone nošenja najlonki ispod omiljenih zimskih haljina i suknja, a iako su se klasične najlonke u crnoj boji i s dodatkom toplog flisa ili kašmira još jednom istaknuti kao najpopularniji i najsvestraniji model u svakoj jesenskoj i zimskoj garderobi, jednostavnost čarapa i najlonka ove sezone ukrasili su i trendi detalji i pretvorili ih u neodoljivi statement modni dodatak koji prelazi granice svoje klasične, samo praktične uloge.

Trendi najlonke ove sezone možemo pronaći u kolekcijama poznatih brendova čarapa, ali i u brojnim kolekcijama high street brendova. Gdje pronaći i jednostavne i efektne najlonke koje će biti savršeni dodatak kako dnevnom looku s mini suknjom, tako i s najelegantnijim kombinacijama s vašom omiljenom party haljinom u glavnoj ulozi? Otkrijte u nastavku!

Anthropologie
Anthropologie
Anthropologie
Gucci
Gucci
Gucci
Calzedonia
Calzedonia
Calzedonia
Calzedonia
Calzedonia
Calzedonia
Calzedonia
Calzedonia
Wolford
Wolford
Wolford
Wolford
Oysho
Oysho
Oysho
Jadran
Jadran
Jadran

Foto: Instagram, Anthropologie, Calzedonia, Gucci, Jadran, Oysho, Wolford

0