Ove torbe će biti najpoželjniji modni dodatak u 2019.

@deborabrosa

Iza nas je još jedna uzbudljiva modna godina koja je donijela veliki povratak klasika, ali i neke potpuno nove i svježe modne priče koje su začinile kolekcije poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova, ali i naše garderobe i svakodnevne kombinacije. Uz ženstvene haljine klasičnih krojeva, ali s modernim pomakom u kolorističkim odabirima, hlačama visokog struka i širokih nogavica koje su se ponovno našle na listi najpoželjnijih odjevnih komada i basic modelima poput T-shirta, traperica i tenisica koji su još jednom savršeno odigrali ulogu osnovnih komada unutar svakog ormara, efektni modni dodaci istaknuli su se kao jedan od ključnih elemenata svakog dobrog outfita.

Na pola puta između klasičnog i trendi, zlatni nakit, svilene marame i cipele u bezbroj različitih modela bili su ono što je svaku našu kombinaciju činilo boljom i posebnijom, a na samom vrhu liste ne samo najefektnijih, već i najpraktičnijih modnih dodataka i u 2018. godini našle su se torbe.

Sezane

TORBE KOJE ĆE OBILJEŽITI 2019.

Od bucket torbe do minijaturnih torbica s velikim karakterom, od povratka fanny pack torbe do uvijek popularnih i poželjnih praktičnih cross body modela, torbe su bile onaj modni dodatak uz čiju smo pomoć u trenu transformirali i najjednostavnije kombinacije. Jedan od najpopularnijih trendova bez sumnje su bile klasične torbe s modernim pomakom koji se nerijetko manifestirao u nekim ne tako očekivanim i običnim oblicima, neobičnim, ali još uvijek svestranim bojama i istovremeno efektnim i decentnim detaljima. Neodoljivi spoj modernog i klasičnog u svijetu torba vladat će i sljedeće godine što su potvrdili prvi it modeli koje ćemo viđati posvuda i sami nositi u baš svakoj kombinaciji i prilici.

Ako ste u potrazi za savršenom torbom koju ćete dodati svojoj kolekciji i nositi cijele 2019. godine, čini se da s elegantnim i cool modelima koje krasi zanimljivi efekt krokodilske kože ne možete pogriješiti. Iako smo ih već imali prilike viđati posljednjih nekoliko sezone, kolekcije za sljedeću godinu stavile su ih u samo središte najpoželjnijih trendi modela modnih dodataka.

@prettylittlefawn

Zašto su baš torbe s croc efektom savršeni izbor? Tekstura koja imitira krokodilsku kožu poznati je trik u svijetu modnih dodataka koji donosi ne samo efektniji, već i luksuzniji izgled, a pritom ostaje dovoljno decentna da ju možemo nositi u baš svakoj kombinaciji i prilici. Prve kolekcije za 2019. godinu istaknule su torbe s croc efektom u njihovom novom, još boljem izdanju koji taj klasičan i elegantni element spaja s novim oblicima, raskošnom paletom boja i zanimljivim detaljima, stvarajući tako savršeni modni dodatak po mjeri svakog stila i ormara.

Iako njihovo vrijeme tek dolazi, pregršt neodoljivih modela već sada možete pronaći u kolekcijama poznatih high street brendova, poznatih modnih kuća i novih imena na modnoj sceni, a četrdeset najboljih za vas smo izdvojili u nastavku.

SÉZANE

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

CHLOÉ

Chloe

Chloe

Chloe

Chloe

Chloe

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

TRADEMARK

Trademark

Trademark

Trademark

Trademark

STAUD

Staud

Staud

Staud

Staud

Staud

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

BY FAR

By Far

By Far

By Far

NANUSHKA

Nanushka

Nanushka

Nanushka

Nanushka

Foto: Instagram, Mango, Net-a-porter, Sezane, Zara

0