Najpoželjnije torbe jesenske sezone krasi elegantni detalj

@wethepeoplestyle

Klasična torba je jedan je od onih neizostavnih modnih dodataka u svakoj garderobi, nebitno u kojoj se sezoni nalazili i koji su se trendovi istaknuli kao oni najpoželjniji. U potrazi za savršenom torbom uvijek ćemo tražiti tri epiteta – praktična, svestrana i elegantna – koji spojeni zajedno u jednostavnim i praktičnim modelima stvaraju šarmantne torbe s kratkom ručkom.

Osim što se u njima krije sve one sitnice koje uvijek volimo imati nadohvat ruke, klasične torbe istovremeno su važan stilistički element unutar naših svakodnevnih kombinacije, a s jednakom dozom elegancije odgovorit će na izazov dnevnih i večernjih odjevnih kombinacija.

@wethepeoplestyle

Od klasične Chanel torbe koja desetljećima ne silazi s trona jednog od najpopularnijih modnih dodataka do divnih Chloé modela koji se posljednjih nekoliko godina nalaze na listi bestsellera, torbe s kratkom ručkom modnu publiku uvijek iznova osvajaju jednostavnim linijama i klasičnim karakterom koji ih ističe kao savršeni modni dodatak u svakom ormaru.

@fundachristophersen

KLASIČNE I TRENDI – TORBE S KRATKOM RUČKOM

Kako bismo izvukli maksimum iz torbe s kratkom ručkom, nerijetko ćemo posegnuti za crnom torbom kao sigurnim kolorističkim izborom. Iako će crna torba uvijek imati posebno mjesto u našoj garderobi, posljednjih sezona u fokusu su se našli neki novi modeli iza kojih se nalaze neka nova modna imena. Od crnih modela s modernim pomakom do neočekivanih boja, oblika i materijala, nove torbe s damskom ručkom zadržale su prepoznatljivi klasični karakter, ali istaknule veliki odmak od jednostavnih pravokutnih modela.

Po uzoru na poznate klasične modele, ali s modernim pomakom koji im donosi efektan izgled, u nastavku otkrijte torbe s kratkom ručkom za moderno doba i otkrijte neka nova modna imena koji se nalaze iza trenutno najpoželjnijih modela.

@deborabrosa

39 modela iz jesenskih kolekcija

Zara
The Row
Naturae Sacra
Stella McCartney
Loewe
Uterqüe
Uterqüe
Medea
Zara
Sézane
Uterqüe
Little Liffner
Boyy
By Far
Chloé
Massimo Dutti
Loeffler Randall
L’Afshar
Mango
Mango
Naturae Sacra
Marni
Little Liffner
Chloé
Massimo Dutti
Staud
Marni
Sézane
Mango
Cult Gaia
Uterqüe
Zara
Massimo Dutti
Mango
Boyy
Zara
Mansur Gavriel
Balenciaga
0