Sve haljine s printom koje će se nositi u novoj sezoni

A post shared by Topshop (@topshop) on

Svestrane haljine su nezaobilazni komad u svakoj ženskoj garderobi. Budući da mogu samostalno nositi cijelu kombinaciju, razumljivo je da sa svakom novom sezonom posvećujemo pažnju svim modelima kako bi probrani odabir dodali svojoj kolekciji. Ova je jesen, sudeći po trenutno dostupnim haljinama u novim kolekcijama, definitivno iznenadila po pitanju popularnosti nekih printeva, dok je većina ostala klasično poznata iz proljetnih i ljetnih dana.

Što se tiče iznenađujućih printeva koji su se probili na sam vrh popularnosti su karirani i životinjski uzorak. Karirano se sa sveprisutnih blejzera i košulja preselilo na hlače, minice, bluze i naposljetku na haljine. Doza grungea, 60-ih ili Clueless štiha 90-ih progovara iz njih, ovisno o modelu. Leopard, zmijski print, pa čak i zebra i tigar, pronašli su svoje mjesto na haljinama za novu sezonu. Od posve tipičnog printa, do stiliziranog, jasno je da se jedan od ovih komada mora pojaviti i u vašoj garderobi. Upečatljiv i glasan, životinjski print je definitivno najzanimljiviji ove sezone i gledat ćemo ga cijele jeseni i zime.

Točkice su pak počele vladati još prošle godine i iako smo mislili da će s novom sezonom strast prema njima jenjati, to se nije dogodilo. Šarmantni ljetni retro print seli se i u jesenske dane, a na haljinama će izgledati posebno ženstveno, bez obzira radi li se o svakodnevnoj ili posebnijoj prilici. A cvjetni print je još zimus definitivno zaokružio sve sezone i iz uzorka rezerviranog za toplo vrijeme, ušao u bezvremenski status – pogotovo kad se o haljinama radi. Tako da tu nema iznenađenja, cvjetne haljine nosit ćemo sve do prvog snijega, pa i nakon toga.

Izdvojili smo četiri kategorije najpopularnijih printeva za novu sezonu u nastavku – pronađite savršenu haljinu za sebe!

Karirano

Mango

Free People

Free People

Topshop

Životinjski print

Topshop

Free People

Topshop

Mango

Asos

Cvijeće

H&M

Free People

Reformation

H&M

Asos

Mango

Mango

Točkice

Topshop

Topshop

Mango

Reformation

H&M

0