Stradivarius odijela s hlačama i suknjama za poslovni i ležerni jesenski look

Nakon klasičnih krojeva i neutralnih boja koje su desetljećima bile uvijek siguran odabir koji je spajao strukturiranost i eleganciju, posljednjih nekoliko sezona poznati modni brendovi donijeli su odmak od prepoznatljivih oštrih linija odijela i, kroz romantične siluete i lagane materijale, unijelo ženstvenost i ležernost. Osim novog izgleda. promjene inspirirane trendovima odijelu su otvorile vrata prema novim garderobama, stilovima i kombinacijama te ga transformirale ga iz klasičnog poslovnog komada u statement kombinaciju omiljenu u uličnoj modi. Spojeno s T-shirtom i tenisicama, odijelo je dobilo svoje ležerno lice, dok su mu party top i upečatljive sandale postale karta za ulazak u svaki klub.

Savršena odijela za jesensku sezonu koja ćemo nositi od jutra do večeri pronašli smo u kolekciji high street brenda Stradivarius.

SAVRŠENA ODIJELA ZA JESENSKE DANE

S modernim pomakom u krojevima, dozom neodoljive ležernosti i dodatkom prugastih i kariranih uzoraka, high street brend Stradivarius je u novoj kolekciji za jesen 2019. predstavio odlična odijela u kojima ćete pronaći savršeni outfit za baš svaku priliku. Od klasičnih modela s hlačama cigaretta kroja do moderne interpretacije odijela koja spaja oversized blejzer i mini suknju, Stradivarius odijela istovremeno su elegantna i udobno, svestrana i upečatljiva, a najbolji dio je da dolaze s high street cijenom što ih ističe kao savršenu jesensku investiciju za svaki ormar.

Najbolje modele odijela s hlačama i suknjama koje već možete pronaći u svim Stradivarius trgovinama kao i na stradivarius.com, izdvojili smo u nastavku.

Foto: Instagram

0