Najdivnija kolekcija espadrila za proljeće i ljeto

Bez puno iznenađenja, ali u bezbroj predivnih novih modela, proljetne i prve ljetne kolekcije označili su početak sezone šarmantnih espadrila i sandala. Od jednostavnih modela sandala koje stvara tek nekoliko remenčića i espadrila koje donose spoj neutralnih tonova i isprepletene špage na potplatu do novih modela koji se ističu trendi detaljima i efektnim izgledom, omiljene ljetne cipele nikad nisu izgledale bolje, a najdivniju kolekciju espadrila i sandala još jednom nosi Soludos potpis.

BREND IZA NAJDIVNIJIH ESPADRILA

Njujorški brend Soludos u svijetu obuće istaknuo se kvalitetnim i razigranim modelima sandala i espadrila, klasičnim i onim s dodanom visokom, ali još uvijek udobnom platformom. Ove godine, Soludos se vraća s još jednom odličnom kolekcijom omiljenih cipela za tople proljetne i ljetne dane. Uz prepoznatljive modele jednostavnih i udobnih espadrila ukrašenih slatkim izvezenim motivima koje su u posljednjih nekoliko godina bile nezaobilazni model u proljetnim i ljetnim garderobama popularnih trendseterica poput ambasadorice brenda Sare s bloga Collage Vintage, Soludos je za novu sezonu pripremio i neke nove, jednako šarmantne i neodoljive mules modele i natikače.

Svake sezone unutar kolekcije espadrila nađe se i nekoliko motiva i ilustracija koji će razveseliti svaku garderobu i kombinacije te omiljeni par ljetnih cipelica učiniti još posebnijim. Među novim favoritima ove će se sezone bez sumnje naći modeli s izvezenim natpisima Feminist i Equality kao te modeli s motivom breskve, kaktusa i koktela. Uz najšarmantnije ravne modela espadrila, brend Soludos za novu je sezonu pripremio i nekoliko sandala s potplatom od jute.

Uz Soludos kolekciju za proljeće i ljeto koja je još jednom osvojila modni svijet, popularni njujorški brend i ove godine donosi odlične modele kreirane u suradnji s lifestyle dućanom Anthropologie.

U nastavku donosimo pogled na najbolje nove modele espadrila i sandala s potpisom brenda Soludos, a sve ih možete pronaći i naručiti ovdje.

Soludos x Anthropologie

Foto: Instagram, Soludos

0