Koja moćna kolekcija! Ovo je jedna od najboljih high street linija trenutno

Svake sezone, poznati španjolski brend Massimo Dutti za nas pripremi pravu poslasticu. Riječ je o njegovoj limitiranoj kolekciji, koja se pojavi na samom početku novog modnog razdoblja i donosi neke od najboljih komada s high street potpisom. Najveća čar ove kolekcije svakako se krije u činjenici da je limitiranog karaktera, što znači da su modeli koji su zastupljeni u njoj proizvedeni u malom broju primjeraka i dostupni u prodaji ograničeni komad vremena. A to naposljetku znači da ove komade neće nositi baš cijeli grad!

Massimo Dutti limitirana kolekcija za jesen 2021.

Brend Massimo Dutti obožavamo i inače, pa u bilo kojoj njegovoj kolekciji vrlo lako pronađemo nešto za sebe.

Massimo Dutti jako dobro interpretira poslovnu eleganciju i predstavlja komade koji se redovito mogu pohvaliti visokom kvalitetom. Ova limitirana kolekcija sve to odvodi na još višu razinu i donosi ono najbolje od najboljeg za jesensku sezonu!

Što kolekcija krije i kada stiže u prodaju?

Prepoznajući polarizaciju estetike u modnom svijetu današnjice, poznati brend u ovoj se kolekciji okreće minimalizmu i romantici, modnim valutama čija privlačnost baš nikada ne blijedi.

Ženstvene siluete, delikatni i ekskluzivni materijali, naglašene siluete i zemljane boje, okosnica su limitirane jesenske kolekcije iz Massimo Duttija koja doista priča pet svjetskih jezika.

Ona dolazi u ekskluzivnu pretprodaju u Massimo Dutti webshop 21. rujna od 20 sati, a idućeg dana bit će dostupna i u fizičkoj trgovini, i to isključivo onoj u zagrebačkom Arena Centru.

Foto: Massimo Dutti

0