10 topića koji već prizivaju proljeće i ljeto

Poznati francuski brend Sézane već nas je naviknuo na svoje odlične kolekcije koje uvijek uključuju veliku dozu šarma i francuskog šika, a po ničemu nije drugačija ni kolekcija za nadolazeće toplije dane, za koje je Sézane, sudeći po ponudi u web shopu, već itekako spreman.

Posebnost ovog brenda svakako je činjenica da su njegove kolekcije limitiranog karaktera i jednom kada se rasprodaju, nove zalihe rijetko kada dolaze, a još rjeđe se sele u novu sezonu, pa trendseterice nove Sézane komade uglavnom kupuju čim kolekcija za određenu sezonu dođe u prodaju. Sada je baš zato idealan trenutak za istražiti Sézane ponudu za proljeće 2019.; pritom vjerujemo da ćete se potpuno zaljubiti u topiće koje je brend lansirao za najtoplije dane.

Sézane topovi

Kolekcija bluza i topova upoznaje nas s pregršt uzbudljivih proljetnih modela topića, koji su istovremeno lagani, prozračni i vrlo, vrlo ženstveni. Ujedno su dizajnom vrlo specifični i ne djeluju kao bilo koji drugi topić koji ćete pronaći u high street trgovinama, a detalji poput volana i mašni pridonose ističu ih iz mase. Uz njih će dovoljno biti nabaciti omiljeni par jeansa i dobili ste vrlo efektnu kombinaciju za toplije dane koje već s nestrpljenjem iščekujemo. Ponudu otkrijte ovdje.

1