Jedna savršena točkasta haljina u kojoj bismo provele ljeto

Francuski modni brend Sézane iz mjeseca u mjesec nas šarmira svojim kolekcijama. Svaka capsule linija koja dođe u prodaju, ima bar nekoliko odjevnih komada i modnih dodataka koje bismo odmah uvrstile u svoju garderobu. Iako mu pripisuju epitet high street brenda, Sézane se ipak uspješno smjestio u nišu online modnog brenda, čije su kolekcije nerijetko limitiranog karaktera, pa se time izbjegava dojam da svi u gradu nose baš isti odjevni komad. Osim toga, svaki Sézane komad odiše onim francuskim šikom i šarmom koji nedostaje brojnim i u masi bezličnim high street komadima, a u proizvodnji se koriste bolji materijali s kojima dobivate kvalitetu i naposljetku imate originalne komade koje je užitak kombinirati cijele sezone.

Znale smo da će nas i proljeće 2019. razmaziti po pitanju novih Sézane komada, a posljednje kolekcije za proljeće koje su stigle u prodaju u ovom web shopu, već su nametnule i neke ljetne ‘it’ komade. Kišni dani koji su iza i ispred nas, čine da jedva čekamo uskočiti u proljetne i ljetne stvari u kojima ćemo provesti onaj najtopliji dio sezone, pa se tako pregledom nove Sézane kolekcije u prvi plan istaknula neodoljiva Delphine haljina, koja se čini savršenim izborom za najtoplije proljetne i ljetne dane.

Sézane Delphine točkasta haljina

Delphine Dress maxi je duljine, dizajnirana je u košulja stilu i dolazi s neodoljivim motivom crnih točkica, koje u proljetnoj sezoni doživljavaju kulminaciju svoje popularnosti. Točkasti komadi posjeduju ogromnu dozu šarma, a ništa drugačije nije ni sa Sézane Delphine haljinom, koja će svaku ženu približiti onom pojmu inače nedodirljivo savršenog francuskog stila. Haljina je kombinacija pamuka, viskoze i poliestera, podstava joj je od 100% viskoze, a nositi se može s remenom koji naglašava struk ili skroz opuštena, iako i onda lagano prati liniju tijela. Pronaći i kupiti možete ju ovdje.

 

 

0