Najpoželjniji modeli sunčanih naočala za vedre i lijepe dane pred nama

Kada govorimo o modnim dodacima, mnogi će prvo pomisliti na sjajan par čizama ili bezvremenski model dobre kožne torbe, no na samom tronu najpopularnijih asesoara svake ženske, ali i muške garderobe već neko vrijeme nalaze se i sunčane i dioptrijske naočale. One su kroz godine čak postale mnogo više od modnog dodatka i definitivno jedan od onih komada prema kojem se nerijetko planira čitava odjevna kombinacija.

Vjetar u leđa popularnosti ovog modnog dodatka svakako su dale i svjetski poznate modne kuće, koje su počele davati mnogo veću pozornost upravo kolekcijama asesoara, a njihovi dizajneri rasplesali su svoju kreativnost i pokazali kako naočale mogu biti atraktivne, zanimljive, čak i pomaknute u svom dizajnu… Sve samo ne dosadne!

Ni njih iz sezone u sezonu ne zaobilaze modni trendovi pa je postao pravi užitak pratiti nove kolekcije dioptrijskih i sunčanih naočala, kao i to u kojem se smjeru razvijaju, dajući nam na još većoj slobodi u osobnom modnom izražaju. Uvijek nove i trendi naočale vrijedne pažnje i komplimenata pronaći ćete u poznatoj Optici Anda, koja je ovih dana ostvarila suradnju s najpoznatijom hrvatskom i regionalnom pjevačicom Severinom Kojić.

Ova suradnja već na prvi spomen učinila nam se vrlo prirodnom i logičnom, jer jednako kao što Optika Anda svake sezone pomiče granice i svojom nam ponudom otkriva neke nove poglede na svijet naočala, tako je i Severina već dugi niz godina poznata kao pionirka te vrhunska profesionalka koja u svojoj karijeri stalno inovira i umjesto da prati trendove, sama ih nameće. Najbolji primjer dala nam je na svojoj nedavnoj glazbenoj turneji ‘The Magic Tour’, s kojom je napunila sve velike dvorane u Hrvatskoj i regiji i u produkcijskom smislu svojoj publici predstavila spektakl o kojem će se pričati još godinama.

Kao novu ambasadoricu, Optika Anda odlučila ju je službeno predstaviti ususret Valentinovu, u veljači koja je poznata kao mjesec ljubavi. A obostrana ljubav je ono što definitivno motivira ovu suradnju i bit će nam posebno zadovoljstvo vidjeti koje će sve okvire i modele Severina birati za sebe u aktualnoj godini. Naša glazbena zvijezda poznata je ne samo po sjajnim odjevnim kombinacijama, već i po svom nepogrešivom oku za detalje, pa su često dioptrijske i sunčane naočale u prošlosti bile zvijezde njenih Instagram fotografija. Od sada nadalje, bit će nam dobro poznato da modele koje nosi potpisuje Optika Anda, uz nezaobilazan hashtag #volimštosegledamo.

Povodom najave suradnje, Optika Anda i Severina zajedno su snimili i reklamnu kampanju, u kojoj ona utjelovljuje žensku heroinu koja inspirira sve generacije svojim stilom. Severina nije krila oduševljenje ovom kolaboracijom te je izjavila:

„Suradnja s Optikom Anda došla je potpuno prirodno, svatko tko je iz Splita zna da u bilo koje doba dana sa sobom mora imati naočale, to je zlatno pravilo nas Dalmatinaca. Uz široku paletu sunčanih naočala s kojom me Anda oduševljava svaki puta, tu su i izuzetni dioptrijski okviri zbog kojih dobivam komplimente čak i kada sam u casual izdanju i nosim naočale za vid. Zahvalna sam cijelom Anda timu koji brine o zdravlju mojih očiju i uvijek ponude najbolje rješenje za moj vid“.

U Optici Anda očekuju vas modeli s potpisom najpoznatijih svjetskih dizajnera, a sa Severinom u glavnoj ulozi, naočale nikada nisu izgledale poželjnije. Ovog Valentinova otvorite srca, zaljubite se i prisjetite, pogled koji se pamti, to je ljubav na prvi pogled.

Više informacija potražite na Instagram ili Facebook profilu te na web stranici Optike Anda.

Foto: Dušan Petrović

0