Čipka i raskošne boje dragulja kao savršeni izbor za prve jesenske večeri

@happilygrey

U posljednjih nekoliko godina, brend Self-Portrait osvojio je modnu scenu i postao jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih brendova unutar svakog trendseterskog ormara. Iza njihovog uspjeha i svakog neodoljivog modela nalazi se spoj ženstvenog i modernom, romantičnog i edgy. Iako su rupičaste haljine romantičnog karaktera i vrlo ženstvenog izgleda bile ono što ih je istaknulo na modnoj sceni, njihove kolekcije svake sezone donose mnogo više od tek nekoliko trendi haljina.

Od bluza koje smo ovog proljeća viđali posvuda do kaputa, hlača i čizama koji će obilježiti jesensku sezonu, Self-Portrait kolekcije uvijek su savršeno zaokružena cijelina koja svake sezone stvara naš ormar iz snova.

@mrselfportrait

Za sezonu jesen/zima 2019./2020. brend Self-Portrait predstavio je jednu od najboljih kolekcija dosad koja iako ostaje vjerna estetici brenda i još uvijek donosi onaj prepoznatljivi romantični touch.

Prepoznatljivim siluetama, krojevima i modelima među kojima se kao apsolutni favoriti dizajnera, ali i obožavateljica brenda ističu ženstvene haljine i trendi bluze, Self-portrait ove je sezone dodao raskošne boje dragulja i neozabilaznu čipku. Romantični modeli s trendi pomakom savršeno oslikavaju aktualne modne trendove, ali ih ne slijede slijepo, već donose njihovu novu i svježu interpretaciju i kao stvoreni su za sve večernje ili posebne prilike.

Od romantične večere i jesenskih izlazaka do vjenčanja i drugih svečanosti, u nastavku otkrijte modele iz Self-Portrait kolekcije s kojima ne možete pogriješiti.

Foto: Self-Portrait

0