Rupičaste bluze se vraćaju – ovo su najbolji modeli

Svaka nova modna sezona donosi spoj poznatih klasika i novih trendova koji, spojeni zajedno, stvaraju savršenu garderobu i bezbroj različitih kombinacija. I dok ćemo se najsvestranijim modnim klasicima uvijek iznova vraćati, novi trendovi nerijetko će pasti u zaborav nakon kraja sezone. Ipak, uvijek postoji nekoliko novih trendova koji se uspijevaju zadržati unutar naših ormara kao moderni klasici koji istovremeno krasi efektan izgled i jednostavnost kada je stvaranje kombinacija u pitanju.

Jedan od najpoželjnijih modernih klasika u proljetnoj garderobi je rupičasta bluza bijele boje. Nakon što se prije nekoliko sezona istaknula kao novi modni favorit, rupičasta bluza nije izašla iz modnih trendova, trendseterskih ormara i kolekcija popularnih modnih kuća, dizajnera i brendova.

RUPIČASTA BLUZA – MODERNI KLASIK ZA PROLJETNU SEZONU

Prozračne i romantične rupičaste bluze u bijeloj boji nalaze se među onim rijetkim odjevnim komadima koje možemo nazvati modernim klasicima za koje će se i ovog proljeća nalaziti posebno mjesto rezervirano u našim ormarima. Njihova popularnost je iz godine u godinu sve veća, a usprkos novim i uzbudljivim modelima koje donosi svaka sezona, one se još uvijek ističu kao baza svake garderobe i savršeni početak svake kombinacije. Jednostavnost linija i neutralna paleta onaj su magični spoj koji ih stvara i koji im donosi nevjerojatnu svestranost i prilagodljivost svakom stilu i outfitu.

U ležernom spoju s omiljenim parom traperica ili unutar poslovnog ormara, rupičasta bluza je jedan od najboljih komada koji možete dodati svojoj garderobi i s kojima baš nikad ne možete pogriješiti – bilo da tražite savršeni top za poslovni look, ležernu kombinaciju ili večernji outfit. Najbolje modele iz aktualnih kolekcija izdvojili smo u nastavku.

Twinset

Twinset

Twinset

Sézane

Sézane

Sézane

H&M

H&M

Rouje

Mango

Mango

Mango

Les Reveries

Diane Von Fustenberg

Ulla Johnson

Philosophy di Lorenzo Serafini

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Zara

Zara

Zara

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Rouje, Sezane, Stradivarius, Twinset, Zara

0