Vlaška ulica krije jedan od najboljih dućana s cipelama i torbama koji vrijedi posjetiti

Pikolinos

Od malih boutiquea do popularnih modnih trgovina koje su zavladale ulicama u posljednjih dvadesetak godina, centar Zagreba je bio i ostao destinacija stvorena za uživanje u shoppingu. Svake sezone, šetnja centrom Zagreba otkriva nam nove modne trendove i modele koje ćemo iz izloga trgovina poželjeti dodati ravno u svoj ormar.

Znamo gdje u Zagrebu pronaći najkvalitetnije modne dodatke za jesen i zimu

Ni sezona jesen/zima 2021./2022. po tome nije iznimka, a dućani u užem i širem srcu grada pozivaju nas na dobar shopping kojim ćemo obogatiti svoje garderobe za najhladnije dane. Pritom su u fokusu prvenstveno kvalitetne cipele i čizme, otporne na sve vremenske utjecaje u jesenskoj i zimskoj sezoni, a njima se zatim pridružuju i kvalitetni modni dodaci, poput kožnih torbica koje će nas pratiti kroz sve obaveze u danu i zaokružiti naš look. Te ‘it’ modne dodatke svake jesenske i zimske garderobe već godinama pronalazimo u Rodei, poznatom lancu obuće koji je jednu od svojih adresa otvorio upravo u centru Zagreba, u Vlaškoj ulici!

Stefano gležnjače i Gioseppo torba

Rodea je sinonim za cipele i torbe vrhunske kvalitete koje se nose godinama

Ako ste baš ovih dana u potrazi za dobrim parom gležnjača u kojem planirate provesti cijelu hladniju sezonu, ali i parom gležnjača kojeg nakon te jedne sezone intenzivnog nošenja nećete morati baciti, pravi je trenutak da zavirite u zagrebačku Rodea trgovinu koja se smjestila na Vlaškoj 91, u neposrednoj blizini Petrove crkve. Jedna je to od ukupno 13 prodajnih lokacija koje je Rodea otvorila u 11 hrvatskih gradova, a osim same ponude, ovdje će vas bez sumnje osvojiti i pristup prodajnog osoblja.

Iznimno educirani, uslužni i ljubazni prodajni djelatnici s višegodišnjim iskustvom i velikim znanjem o obući, pobrinut ćete se da Rodea trgovinu napustite točno s onim po što ste i došli. A to je definitivno obuća vrhunske kvalitete, po kojoj je i Rodea poznata, jer već godinama okuplja vodeće europske proizvođače obuće i renomirane brendove Wonders, Are, Mjus, A.S.98, Pikolinos, Sanabella, Igi&Co, Gioseppo te mnoge druge.

Od udobnih gležnjača do vrhunskih kožnih torbi

U proizvodnji obuće koristi se potpuno prirodna koža, metal-free i ne štetna za organizam, a prioritet je postići vrhunsku kvalitetu. U slučaju sezone jesen/zima 2021./2022., ta kvaliteta manifestira se u urbanoj obući za žene i muškarce. Istovremeno, ženska ponuda za hladnije dane upoznaje nas s nizom sjajnih gležnjača za jesen i zimu, od klasičnih do onih trendi prizvuka, koje u jedno spajaju već spomenutu kvalitetu, ali i dizajn i stil.

Osim što će u Rodei baš svaka noga pronaći model po svojoj mjeri i svom ukusu, tu su i genijalne kožne torbe koje po kvaliteti dostojno prate ponudu obuće. U svakom slučaju, izdvojite jedno jutro ili popodne za posjet zagrebačkoj Rodea trgovini i pronađite sve modne dodatke koji vam trebaju za bezbrižnu i modno osviještenu jesen i zimu!

Cijelu Rodea ponudu možete istražiti u Rodea trgovinama i na Rodea web stranici.

Yokono
Mjus

Foto: PR

0