Haljina koja bi mogla biti hit ovog proljeća

Iako do prvih proljetnih dana moramo još čekati, zasićenje zimskom sezonom već nam je donijelo želju da zavirimo u nove kolekcije brendova i da počnemo razmišljati o komadima koje ćemo nositi čim temperature porastu. Ovo doba godine kad mnogi odlaze na odmor u toplije krajeve dodatno naglašava tu želju jer s čežnjom promatramo lepršave haljine, vedre boje i  lagane materijale.

Odlična Rhode Resort haljinica

No to nam donosi i pogled u nove trendove za toplu sezonu koji su se već počeli krojiti zahvaljujući svjetskim trendsetericama. Primjerice, znamo kakvi će se badići nositi, a možda smo otkrili i savršenu haljinicu koja je već zavladala Instagramom, što znači da bi mogla do ljeta postati još popularnija.

Mini haljina puf dugih rukava dolazi s potpisom brenda Rhode Resort, a voluminozna plisirana suknja je ono što ju razlikuje od drugih sličnih modela. U struku se veže remenom od istobojne pletene tkanine, a boje su zaista raznolike – od jednobojnih svijetlih modela do višebojnih kombinacija ili veselih uzoraka. Sve Rhode Resort haljine inspirirane su bezbrižnošću godišnjeg odmora, a haljina Ella to komunicira savršeno.

Izrađena od laganog, lepršavog materijala, može poslužiti u svim prilikama – od odlaska na plažu, opuštenog bruncha ili večernjeg izlaska. Trendseterice je nose sa sandalama i tenisicama, što možete pogledati i u nastavku, a kada bi mogli birati jednu savršenu haljinu za godišnji odmor na tropskim temperaturama, onda bi to bila ova.

Foto: Rhode Resort, Instagram

0