Pernille x Mango: jedna od najboljih jesenskih kolekcija nosi potpis omiljene Skandinavke

Španjolski high street brend Mango plijeni sve više pažnje kako na high street sceni, tako i u odličnim street style kombinacijama popularnih trendseterica. Spoj vječnih klasika i najnovijih trendova je istaknuo Mango modele kao savršeni izbor koji će svoje mjesto pronaći unutar svake garderobe i svakog stila. Od jednostavnosti minimalizma do eklektične kombinacije upečatljivih trendova, detalja i boja, odlične ideje kako nositi najnovije Mango modele popularne trendseterice i obožavateljice brenda donose iza hashtaga Mango Girls. 

Jedna od prvih Mango djevojaka bila je Dankinja Pernille Teisbaek. Kao ljubiteljica elegantnih klasika sa suvremenim pomakom, Pernille svake sezone pronalazi nove modne favorite u Mango kolekcijama. Ove sezone, Pernille nije samo pronašla nove Mango favorite za jesenske dane, već ih je imala priliku i sama dizajnirati.

Na njezinim omiljenim mjestima i u društvo njezinih Mango Girls prijateljica, u Kopenhagenu je prije dva dana predstavljena PERNILLE x MANGO kolekcija!

Pernille x Mango kolekcija za jesen 2021.

Pernille Teisbaek je 2012. godine pokrenula blog Look de Pernille koji je gotovo instantno privukao na desetke tisuća obožavatelja mode. U njezinom prepoznatljivom skandinavskom stilu i odličnim svakodnevnim kombinacijama, modni svijet i ljubitelji mode pronašli su savršeno modno osvježenje i inspiraciju. Ubrzo, Pernille je postala street style zvijezde čije smo kombinacije uvijek pratili kako bi pronašli ne samo one najbolje komade koje bi nova modna sezona imala za ponuditi, već i ideje kako ih nositi na jednostavan, ali efektan način. I dok se skandinavski stil iz godine u godinu mijenjao, Pernille je ostala vjerna jednostavnosti minimalizma i eleganciji klasika s modernim pomakom.

Svoj prepoznatljivi stil, Pernille je ove godine pretočila u svoju prvu kolekciju odjevnih komada. U suradnji s high street brendom Mango, Pernille je stvorila savršenu capsule garderobu za jesensku sezonu u minimalističkom, skandinavskom stilu.

U PERNILLE x MANGO kolekciji nalazi se moderno odijelo u bež boji i s hlačama širokih nogavica, efektni komplet u plavoj boji, crna mini haljina i crna mini suknja, bomber jakne u collage stilu i kaputi u crnoj boji i s uzorkom riblje kosti u crnoj i bijeloj boji. Uz ove modele koji će biti savršeni početak moderne minimalističke garderobe za jesenske dane, PERNILLE x MANGO kolekcija donosi i sve one ključne basic modela koji će svoje mjesto pronaći u baš svakoj garderobi – bijeli T-shirt i bijela košulja te plave i crne traperice.

Modele iz PERNILLE x MANGO kolekcije donosimo u nastavku, a pronaći ih možete na mango.com ili u najbližoj Mango trgovini.

Foto: Mango

0